Dekodiranje HTC Desire 310

Ukoliko je Vaš HTC Desire 310 mobilni telefon zaključan, a želeli biste da radi na svim mrežama, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil na licu mesta Vam možemo izvršiti otključavanje HTC Desire 310 mobilnog telefona. Telefon se može kupiti kod Telenor mobilnog operatera za 1 dinar uz tarifni paket.

Kada ga kupite kod Telenor mobilnog operatora, on će biti zaključan za druge mreže, tako da ukoliko želite da svoj mobilni telefon koristite i na drugim mrežama potrebno je da uradite dekodiranje HTC Desire 310 mobilnog telefona. Dođite u naš servis mobilnih telefona ili nam telefon pošaljite kurirskom službom.

htc desire 310Ukoliko kupite HTC Desire 310 mobilni telefon kod Telenora, za uzvrat ćete dobiti sjajan telefon, sa odličnim performansama. Dimenzija je 132.4 x 68 x 11.3mm, dok mu je težina 140 g. Telefon korist Android 4.2 platformu, rezolucije je 480×854 piksela, tj. veličina ekrana je 4.5 inča. Kamera je 5 MP.

Telefon je zaista brz i to zahvaljujući Quad – core procesoru koji radi na 1.3 GHz. Ono što mu neki zameraju je to što nema blic. Ali zato ovaj telefon ima 1 GB RAM memorije i možete slobodno instalirati facebook, messenger, viber, anti virus, instagram itd. Baterija na telefonu će Vam trajati do tri dana. Kvalitet zvuka je odličan, tako da ukoliko često slušate muziku, uživaćete u jasnoći i kvalitetu zvuka.

Dekodiranje HTC Desire 310

Kao što smo napomenuli ranije, ukoliko kupite mobilni telefon kod Telenor operatora, on će biti zaključan i neće raditi na mrežama drugih operatora. Neophodno je da uradite dekodiranje HTC Desire 310 mobilnog telefona, tj. potrebno je da ga otključate. Kada se otključa skinuće se blokada sa telefona koju je stavio Telenor operator, pa ga sada možete koristiti i na drugim mrežama.

Ukoliko dođete u naš servis, na licu mesta ćemo izvršiti otključavanje HTC Desire 310 mobilnog telefona. Osim usluge dekodiranja, možemo Vam pomoći oko bilo kog problema vezanog za softver ili hardver HTC mobilnih telefona.

Za više informacija oko cene za dekodiranje HTC Desire 310 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

 

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button