Dekodiranje HTC Desire 320

Ako želite da dekodirate svoj mobilni telefon sigurno i pouzdano, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i rešite taj problem efikasno. Naš tim stručnih servisera će otključavanje HTC Desire 320 mobilnog telefona obaviti profesionalno i bezbedno po telefon i tu uslugu će Vam pružiti u najkraćem mogućem roku (koji zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Dekodiranje HTC Desire 320HTC Desire 320 je pametni telefon prijatan za držanje u ruci i može se nabaviti po dosta pristupačnoj ceni. Ima TFT LCD ekran veličine 4.5 inči, u rezoluciji 480 x 854 piksela.

Ovaj uređaj koristi Android 4.4.2 (KitKat) operativni sistem, sa interfejsom koji je veoma lagan za korišćenje. Za njegov rad odgovoran je četvorojezgrani procesor sa radnim taktom od 1.3 GHz i 1 GB RAM memorije, a tu je i 8 GB interne memorije koja se može povećati do 32 GB (microSD slot).

Ima primarnu kameru od 5 megapiksela, sa maksimalnom rezolucijom fotografija od 2592 x 1944 piksela, i video snimcima u FullHD kvalitetu, dok se za selfije i video pozive može koristiti prednja VGA kamera. Ovaj smartfon koristi litijum-jonsku bateriju kapaciteta 2100 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 320

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona radi se da bi mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom ili brojem, što pre dekodiranja nije moguće ako je telefon zaključan na mrežu određenog operatera. Takav je slučaj obično sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od domaćih operatera mobilne telefonije, koji uređaj zaključavaju, naravno, da bi korisnike što duže zadržali kod sebe.

Slično je i sa mnogim telefonima koji su kupljeni ili dobijeni iz inostranstva, jer su i oni u velikom broju slučajeva zaključani i pre dekodiranja mogu se koristiti samo u mreži svog matičnog operatera.

Zato su Vam na raspolaganju usluge servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem svoj smartfon možete otključati pouzdano i kvalitetno.

Dekodiranje HTC Desire 320 obavićemo stručno i bezbedno (bez posledica po telefon), a ako niste iz Beograda slobodno nam svoj smartfon pošaljite kurirskom službom – mi ćemo ga efikasno otključati, pa ćete moći da ga koristite sa svakom karticom i u svakoj državi na svetu.

Cena dekodiranja HTC Desire 320

U servisu Doktor Mobil ovu uslugu ćemo Vam pružiti po pristupačnoj ceni. Ako Vam trebaju preciznije informacije o ceni i roku za dekodiranje, možete nam poslati pisani upit putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta ili, još brže, možete nas pozvati na telefone našeg servisa.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Pored navedenog modela, kod nas se mogu dekodirati i drugi HTC telefoni, a Vašoj pažnji preporučujemo i profesionalan i efikasan Doktor Mobil servis HTC mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button