Dekodiranje HTC Desire 500

Vlasnici mobilnog telefona koji žele da koriste karticu ili broj po sopstvenoj želji, a ne mogu jer im je smartfon zaključan na mrežu nekog operatera, taj svoj problem mogu uspešno rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Otključavanje mobilnog telefona HTC Desire 500 mi ćemo obaviti stručno, pouzdano i potpuno bezbedno po telefon.

Dekodiranje HTC Desire 500HTC Desire 500 je pametni telefon zanimljivog dizajna koji lepo leži u ruci. Ima TFT tačskrin ekran dijagonale 4.3 inča, sa rezolucijom 480 x 800 piksela.

Ovaj telefon dolazi sa Android OS verzije 4.1.2 (Jelly Bean) i HTC Sense 5 interfejsom. Njegov 4-jezgarni procesor Cortex-A5 radi na taktu 1.2 GHz, sa 1 GB radne memorije, dok je za skladištenje podataka obezbeđeno 4 GB interne memorije, uz microSD čitač koji podržava kartice do 64 GB.

HTC Desire 500 nudi pristojnu glavnu 8 MP digitalnu kameru sa autofokusom i LED blicem, a za selfije je predviđena prednja 1.6 MP kamera. Autonomiju u radu ovom telefonu obezbeđuje baterija kapaciteta 1800 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 500

Mobilni telefoni se dekodiraju da bi nesmetano radili sa svakom mobilnom karticom ili brojem. To se radi u situaciji kada je telefon zaključan na mrežu određenog domaćeg ili stranog operatera, što je uglavnom slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bez obzira da li je u pitanju neko od naših operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP) ili ste telefon dobili iz inostranstva pa je zaključan na mrežu matičnog operatera u zemlji porekla.

Koja god od navedenih situacija važi za Vaš mobilni telefon, Vi nemate razloga za brigu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti „bez po’ muke“.

Donesite svoj telefon u naš servis i naši stručni serviseri će ga otključati efikasno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo reći na licu mesta.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil radimo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po telefon, a ako niste iz Beograda – samo nam svoj smartfon pošaljite nekom od kurirskih službi i Vaš problem će biti rešen jednako uspešno.

Cena dekodiranja HTC Desire 500

U servisu Doktor Mobil dekodiranje Vašeg HTC Desire 500 uradićemo po pristupačnoj ceni. Ukoliko biste voleli da se unapred detaljnije obavestite o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljite zahtev preko formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored dekodiranja HTC Desire 500, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno vršimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kao i raznovrsne hardverske i softverske popravke u servisu HTC mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button