Dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 510 je usluga koju smo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spremni da Vam pružimo kvalitetno i profesionalno. Vi samo treba da donesete svoj smartfon u naš servis, a mi ćemo ga otključati pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (koji ćemo Vam tačno proceniti na licu mesta).

Dekodiranje HTC Desire 510HTC Desire 510 je prvi Android pametni telefon koji radi na 64-bitnom procesoru. U pitanju je četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon 410 čipset radnog takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije. Novi procesor pruža i optimizovanu potrošnju baterije, pa njen kapacitet od 2.100 mAh nudi prilično solidnu autonomiju.

Ovaj vanredno brz uređaj, s obzirom na svoj cenovni rang, koristi operativni sistem Android 4.4.2 (KitKat) i HTC Sense 6.0 korisnički interfejs. Ima veliki IPS LCD ekran od 4.7 inča, rezolucije 480 x 854 piksela. Odličan interfejs 5 MP primarne kamere olakšava snimanje fotografija i videa, a tu je i sekundarna VGA kamera (1.3 MP). Telefon, takođe, podržava brze LTE (4G) mreže i povezivanje. Sve u svemu, kvalitetan smartfon sa dobrim performansama i pristupačnom cenom.

Dekodiranje HTC Desire 510

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona se, generalno, radi da bi telefon mogao da se koristi u mreži po Vašoj želji. Naime, prilikom kupovine smartfona kod nekog od domaćih mobilnih operatera (MTS, Telenor ili VIP) ili nekog od inostranih operatera, telefon se zaključava tako da se može koristiti isključivo u mreži tog mobilnog operatera.

Međutim, operacija dekodiranja, koju vrlo kvalitetno i pouzdano radimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, omogućava Vam da svoj smartfon koristite u kojoj god želite domaćoj ili stranoj mreži.

Samo donesite svoj mobilni telefon kod nas i mi ćemo uraditi sve što je potrebno. Garantujemo Vam da će Vam ova usluga biti pružena stručno, sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Otključavanje vršimo u najkraćem mogućem roku, a ako niste iz Beograda, tada nam telefon možete poslati nekom od kurirskih službi i mi ćemo ga isto tako uspešno dekodirati.

Cena dekodiranja HTC Desire 510

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil radimo po pristupačnoj ceni. Za detaljnije informacije izvolite dođite do nas, a možete nas pozvati i na telefone servisa ili nam poslati pisani upit preko formulara u nastavku teksta:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Naš servis poznat je, između ostalog, i po kvalitetnoj usluzi dekodiranja različitih modela HTC telefona, a za one koji imaju neki softverski ili hardverski problem sa telefonom, na raspolaganju je naš servis HTC mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena