Mobilni telefon HTC Desire 516 nakon postupka dekodiranja moći ćete da koristite u mreži svakog mobilnog operatera na svetu. Operaciju dekodiranja ili otključavanja HTC Desire 516 mobilnog telefona jednostavno i efikasno možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji je specijalizovan za rešavanje ovog, ali i brojnih drugih problema na modernim pametnim telefonima.

Dekodiranje HTC Desire 516HTC Desire 516 je kvalitetan pametni telefon koji lepo stoji u ruci, a ono što kod njega treba posebno izdvojiti je podrška za Dual SIM (istovremeno korišćenje i brzo prebacivanje između dve kartice, odnosno dva mobilna telefonska broja).

Dolazi sa dosta velikim qHD tač skrin ekranom od 5.0 inči (rezolucija mu je 540 x 960 piksela) i HTC Sense UI 5.1 korisničkim interfejsom. Njegov Android OS verzije 4.2.2 (Jelly Bean) pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, u kombinaciji sa 1 GB RAM-a, a tu je i 4 GB interne memorije (može se microSD karticom povećati do 32 GB).

Ovaj smartfon ima dve kamere – primarnu od 5 MP sa LED blicem (nažalost bez autofokusa) i sekundarnu od 2 MP. Autonomiju u radu pruža mu ukloniva litijum-polimerska baterija kapaciteta 1950 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 516

Mobilni telefon HTC Desire 516 može se nabaviti kupovinom za keš u prodavnicama mobilnih telefona, a neki vlasnici ovog modela do njega su došli potpisivanjem ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (kod nas su to MTS, Telenor, VIP), ali je u tom slučaju telefon najverovatnije zaključan na mrežu operatera sa kojim je potpisan ugovor.

Slično je i sa telefonima koji se nabave ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani za korišćenje samo u mreži svog matičnog operatera.

Da bi mobilni telefon mogao da se koristi sa karticom ili brojem bilo kog operatera i u bilo kojoj državi na svetu, potrebno ga je prethodno dekodirati.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu radimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku. Izvolite, dođite u naš servis da efikasno i kvalitetno rešimo ovaj Vaš problem.

Cena dekodiranja HTC Desire 516

Dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 516 u servisu Doktor Mobil možete obaviti po pristupačnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim uspešnog otključavanja modela Desire 516, u servisu Doktor Mobil profesionalno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona i servis HTC mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena