Moderni pametni telefoni pružaju nam mnoštvo mogućnosti u korišćenju, a jedna od dodatnih mogućnosti je da mobilni telefon koristimo sa SIM karticom ili brojem svakog mobilnog operatera. Kod mnogih telefona to je moguće tek nakon dekodiranja, a to je operacija koju uspešno i efikasno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, što važi i za dekodiranje ili otključavanje HTC Desire 520 mobilnog telefona.

Dekodiranje HTC Desire 520HTC Desire 520 je kompaktan pametni telefon novije generacije (2015) sa dosta pristupačnom cenom za smartfon ove tajvanske kompanije. Dolazi sa tačskrin ekranom dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 480 x 854 piksela i podrškom za LTE (4G) brzine mreže.

Njegov četvorojezgarni procesor maksimalnog takta 1.1 GHz, kombinovan sa 1 GB RAM memorije, odgovoran je za skladan rad operativnog sistema Android 5.1 (Lollipop) presvučenog finim HTC Sense 7 UI korisničkim interfejsom. Za skladištenje podataka obezbeđeno je 8 GB interne memorije (plus slot za dodatnu microSD karticu).

Solidne fotografije možete snimiti primarnom kamerom od 8 MP sa autofokusom i LED blicem, dok je sekundarna selfi kamera od 2 MP (obe snimaju video u 720p kvalitetu). Za autonomiju u radu zadužena je uklonjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 520

Pametni telefon HTC Desire 520 može se uz gotovinsko plaćanje kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a ukoliko ga nabavite uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, telefon će najverovatnije biti zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Tako će u najvećem broju slučajeva biti i sa telefonima koji se kupe ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni uglavnom zaključani na mrežu matičnog operatera. U oba slučaja, da bi mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom/brojem, telefon je prethodno potrebno dekodirati.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je jedna od standardnih usluga koju svojim klijentima kvalitetno i profesionalno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dekodiranje Vašeg smartfona HTC Desire 520 naši stručni serviseri obaviće sigurno, pouzdano i bezbedno, a uslugu otključavanja pružićemo Vam i u najkraćem mogućem roku (zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja HTC Desire 520

Cena otključavanja mobilnih telefona, pa i modela HTC Desire 520, u našem servisu je pristupačna. Ukoliko su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili o roku za dekodiranje ovog modela, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a ako Vam se tako više sviđa – možete nam i pisati putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je znati da u servisu Doktor Mobil efikasno i profesionalno vršimo i dekodiranje drugih HTC telefona, a takođe i kompletan servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena