Dekodiranje HTC Desire 526

Pametni telefon koji je zaključan za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije uspešno i efikasno možete dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Operaciju otključavanja HTC Desire 526 mobilnog telefona naši iskusni i stručni serviseri obaviće pouzdano, sigurno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje HTC Desire 526HTC Desire 526 je cenovno pristupačniji model tajvanske kompanije HTC, zgodan za držanje u ruci i lagan za korišćenje. Dolazi sa kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.7 inči, u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Njegov OS Android verzije 5.1 (Lollipop), obogaćen HTC Sense 7 UI korisničkim interfejsom, pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.1 GHz uparen sa 1.5 GB RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 256 GB.

Autonomiju u radu ovom uređaju pruža izmenjiva baterija kapaciteta 2000 mAh, a za snimanje fotografija i video klipova na raspolaganju su Vam kamere od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (sekundarna, prednja).

Dekodiranje HTC Desire 526

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona vrši se na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži određenog operatera mobilne telefonije zbog čega se ne mogu koristiti sa mobilnom karticom ili brojem nekog drugog operatera.

Takav slučaj je obično sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je u pitanju neki od domaćih (MTS, Telenor, VIP) ili inostranih provajdera mobilnih usluga, koji mobilne uređaje zaključavaju da bi korisnike što duže zadržali u svojoj mreži.

Vi, naravno, ne morate da imate ovo ograničenje, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svoj smartfon možete otključati kvalitetno, efikasno i potpuno bezbedno.

Operaciju dekodiranja HTC Desire 526 pametnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (precizniju vremensku procenu Vam možemo dati kada svoj telefon donesete u servis).

Cena dekodiranja HTC Desire 526

U servisu Doktor Mobil operacija otključavanja HTC Desire 526 mobilnog telefona ne traje dugo i ne košta puno. Za preciznije informacije o ceni ili roku za realizaciju ove usluge, možete nam pisati preko formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalnog dekodiranja HTC telefona, u specijalističkom servisu Doktor Mobil uspešno rešavamo brojne hardverske i softverske probleme (servis HTC mobilnih telefona), a kvalitetno vršimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button