Dekodiranje HTC Desire 526G

Dekodiranje HTC Desire 526G možete obaviti na licu mesta u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u centru Beograda. Dekodiranje je bezbedno i brzo se završava. Cena dekodiranja je pristupačna.

dekodiranje htc desire 526g HTC Desire 526G je Android telefon sa četiri jezgra, 1 GB radne memorije, 8 GB interne memorije i 8 MPx kamerom. Kod nas se može naći u varijanti sa dve sim kartice, dual sim.

I na osnovu ovih karakteristika, a i poznavajući HTC kompaniju, možemo slobodno reći da se radi o odličnom telefonu po pristupačnoj ceni.

Veličina ekrana je 4,7 inča. Kao možda potencijalni nedostatak za nekoga jeste nedostatak podrške za 4G mrežu, pa ako vam je ovo bitna stavka razmislite da li da uzmete ovaj telefon.

U principu, osim ako nemate nekih posebnih potreba za brzim internetom, za prosečnog korisnika i 3G mreža će biti sasvim dovoljna.

Dekodiranje HTC Desire 526G

Ovaj telefon se može dobiti i uz ugovor kod domaćih operatera, u kom slučaju je najverovatnije zaključan na mrežu, proverite ovo pre dolaska kod nas, jer se ponekad dešava da je telefon već otključan.

Takođe, ako ste telefon dobili iz inostranstva, probajte da li podržava naše kartice. Ako nakon stavljanja kartice telefon traži kod za otključavanje (pod uslovom da nemate uključen pin na kartici), potrebno je obaviti dekodiranje telefona.

Na sreću, dekodiranje za HTC Desire 526G ne traje dugo i ne košta puno. Za tačnu cenu nas možete kontaktirati putem emaila ili pozvati na naše telefone. Dekodiranje se obavlja na licu mesta najčeće u roku od 15-30 minuta.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

 

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button