Usluga dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona je jedna od standardnih intervencija koje svakodnevno pouzdano i efikasno vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo tako za Vas i operaciju dekodiranja HTC Desire 530 pametnog telefona obaviti sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje HTC Desire 530 u servisu Doktor Mobil u BeograduHTC Desire 530 je pametni telefon iz srednjeg cenovnog ranga koji svojim zanimljivim dizajnom verovatno najviše privlači mlađe korisnike, a dolazi sa 5.0-inčnim Super LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ovaj uređaj radi na OS Android verzije 6.0 (Marshmallow), sa ne baš puno jakim četvorojezgarnim procesorom na 1.1 GHz, ukombinovanim sa 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 256 GB. Ugrađena mu je baterija kapaciteta 2200 mAh, a za fotografije i video zapise na raspolaganju su solidne kamere od 8 MP (primarna, ima autofokus, LED blic, panorama, HDR) i 5 MP (selfi).

Dekodiranje HTC Desire 530

Kada se pametni telefon ne kupi u nekoj od specijalizovanih prodavnica, nego se uzme preko ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, uređaj je vrlo često zaključan i može da se koristi samo u mreži izabranog operatera.

Takvu situaciju uglavnom srećemo i kod telefona koji se nabave ili dobiju na poklon iz inostranstva, pošto su i ti primerci smartfona najčešće zaključani i moraju se dekodirati da bi mogli da rade sa domaćim mobilnim karticama.

Ovo ograničenje sa kojim se susreću mnogi vlasnici mobilnih uređaja u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uklanjamo pouzdanom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Vaše je samo da zaključani smartfon donesete u naš servis, a mi ćemo Vam uslugu dekodiranja HTC Desire 530 mobilnog telefona pružiti sigurno i bezbedno, uz poseban trud da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena dekodiranja HTC Desire 530

Što se tiče cene otključavanja HTC Desire 530 smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Za sve detaljnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje mobilnog uređaja, budite slobodni da nam pišete putem formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane profesionalne usluge dekodiranja HTC telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti smo da za Vas uspešno i kvalitetno uradimo i servis HTC mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog brenda), zamenu baterije na mobilnoim telefonu i brojne druge specijalističke intervencije.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena