Ako imate problem da svoj mobilni telefon ne možete da koristite sa karticom ili brojem po sopstvenoj želji, to znači da je zaključan na mrežu nekog mobilnog operatera i da se prethodno mora dekodirati. Zato je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će otključavanje HTC Desire 610 mobilnog telefona obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno.

Dekodiranje HTC Desire 610HTC Desire 610 je kvalitetan pametni telefon iz HTC-ove srednje klase koji dolazi u jednodelnom kućištu, sa simpatičnim dizajnom i tačskrin LCD ekranom dijagonale 4.7 inči i rezolucije 540 x 960 piksela.

Fluidan rad njegovog Android OS 4.4.2 (KitKat) oplemenjenog HTC Sense UI 5.5 korisničkim interfejsom obezbeđuje solidan četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM-a, dok se prostor interne memorije od 8 GB može microSD karticom povećati čak do 256 GB.

Prilično dobre fotografije i video zapise možete izraditi primarnom 8 MP kamerom sa autofokusom i LED blicem, dok ćete selfije praviti njegovom sekundarnom, prednjom kamerom od 1.3 MP. Desire 610 ima integrisanu bateriju kapaciteta 2040 mAh i pored standardnih podržava i 4G frekvencije (LTE brzine mreže).

Dekodiranje HTC Desire 610

Mobilni telefoni koji su zaključani za korišćenje samo u mreži određenog operatera mobilne telefonije obično su nabavljeni uz potpisivanje ugovora sa tim operaterom, bilo da se radi o domaćim (MTS, Telenor, VIP) ili inostranim provajderima mobilnih usluga.

Te kompanije telefone zaključavaju, naravno, da bi klijente što duže zadržale u svojoj mreži, ali Vi ne morate da imate to ograničenje pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti efikasno i kvalitetno.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona HTC Desire 610 kod nas možete obaviti pouzdano i u najkraćem mogućem roku (zavisiće samo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Tim naših stručnih servisera će operaciju otključavanja mobilnog telefona za Vas završiti profesionalno, sigurno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih posledica po Vaš telefon).

Cena dekodiranja HTC Desire 610

Cena po kojoj u našem servisu možete dobiti uslugu otključavanja HTC Desire 610 mobilnog telefona je pristupačna. Ako Vam ipak trebaju preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored ovog modela, u servisu Doktor Mobil kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kao i kompletan servis HTC mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena