Dekodiranje HTC Desire 610

Ako imate problem da svoj mobilni telefon ne možete da koristite sa karticom ili brojem po sopstvenoj želji, to znači da je zaključan na mrežu nekog mobilnog operatera i da se prethodno mora dekodirati. Zato je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će otključavanje HTC Desire 610 mobilnog telefona obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno.

Dekodiranje HTC Desire 610HTC Desire 610 je kvalitetan pametni telefon iz HTC-ove srednje klase koji dolazi u jednodelnom kućištu, sa simpatičnim dizajnom i tačskrin LCD ekranom dijagonale 4.7 inči i rezolucije 540 x 960 piksela.

Fluidan rad njegovog Android OS 4.4.2 (KitKat) oplemenjenog HTC Sense UI 5.5 korisničkim interfejsom obezbeđuje solidan četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM-a, dok se prostor interne memorije od 8 GB može microSD karticom povećati čak do 256 GB.

Prilično dobre fotografije i video zapise možete izraditi primarnom 8 MP kamerom sa autofokusom i LED blicem, dok ćete selfije praviti njegovom sekundarnom, prednjom kamerom od 1.3 MP. Desire 610 ima integrisanu bateriju kapaciteta 2040 mAh i pored standardnih podržava i 4G frekvencije (LTE brzine mreže).

Dekodiranje HTC Desire 610

Mobilni telefoni koji su zaključani za korišćenje samo u mreži određenog operatera mobilne telefonije obično su nabavljeni uz potpisivanje ugovora sa tim operaterom, bilo da se radi o domaćim (MTS, Telenor, VIP) ili inostranim provajderima mobilnih usluga.

Te kompanije telefone zaključavaju, naravno, da bi klijente što duže zadržale u svojoj mreži, ali Vi ne morate da imate to ograničenje pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti efikasno i kvalitetno.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona HTC Desire 610 kod nas možete obaviti pouzdano i u najkraćem mogućem roku (zavisiće samo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Tim naših stručnih servisera će operaciju otključavanja mobilnog telefona za Vas završiti profesionalno, sigurno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih posledica po Vaš telefon).

Cena dekodiranja HTC Desire 610

Cena po kojoj u našem servisu možete dobiti uslugu otključavanja HTC Desire 610 mobilnog telefona je pristupačna. Ako Vam ipak trebaju preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored ovog modela, u servisu Doktor Mobil kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kao i kompletan servis HTC mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button