Da biste svoj mobilni telefon HTC Desire 620 dekodirali efikasno i kvalitetno, najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo za Vas ovaj problem rešiti stručno i pouzdano. Operaciju otključavanja smartfona HTC Desire 620 obavićemo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta.

Dekodiranje HTC Desire 620HTC Desire 620 je solidan pametni telefon iz cenovno pristupačnije linije HTC-ovih modela sa podrškom za LTE (4G) i prilično velikim Super LCD tačskrin ekranom od 5.0 inči (rezolucija mu je 720 x 1280 piksela).

Njegova glavna kamera od 8 MP sa auto fokusom, LED blicem i brojnim funkcijama kao što su detekcija lica, panorama, itd, snima video u 1080p kvalitetu, dok prednja kamera od 5MP ima korisnu opciju odbrojavanja da biste imali dovoljno vremena da zauzmete željenu pozu za selfi.

Tajvanska kompanija u ovaj model ugradila je 64-bitni četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka obezbeđeno 8 GB interne memorije (plus microSD slot). Autonomiju u radu ovom telefonu pruža baterija od 2100mAh.

Dekodiranje HTC Desire 620

Ako ste vlasnik ovog modela smartfona, verovatno ste ga nabavili za keš kod prodavaca mobilnih telefona ili uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije. Međutim, u ovom drugom slučaju, Vaš telefon je najverovatnije zaključan na mrežu tog operatera i ne možete ga koristiti sa karticom ili brojem nekog drugog operatera.

Takav problem imaju i vlasnici HTC Desire 620 koji su ga nabavili i dobili iz inostranstva, jer su i u tom slučaju mobilni telefoni obično zaključani na mrežu svog matičnog operatera.

Da bi takav telefon mogao da se koristi sa svakom SIM karticom i u svakoj zemlji sveta, potrebno ga je prethodno dekodirati, što za Vas kvalitetno i efikasno možemo uraditi u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 620 naši stručni serviseri obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon), a tu uslugu spremni smo da Vam pružimo i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja HTC Desire 620

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil operaciju dekodiranja smartfona HTC Desire 620 obavljamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete preciznije informacije o ceni i roku za otključavanje mobilnog telefona, najbolje je da nas pozovete telefonom ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Treba imati u vidu da pored otključavanja ovog modela uspešno vršimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kao i servis HTC mobilnih telefona (stručno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena