Dekodiranje HTC Desire 620G

Ako Vam je telefon zaključan na neku mobilnu mrežu, a želeli biste da ga koristite sa karticom i brojem nekog drugog operatera – to za Vas neće biti nikakav problem! Samo dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo dekodirati Vaš smartfon pouzdano i bezbedno. Otključavanje HTC Desire 620G mobilnog telefona obavićemo stručno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete svoj telefon moći da koristite u svakoj državi sveta i sa mobilnom karticom kojom želite.

Dekodiranje HTC Desire 620GHTC Desire 620G je pametni telefon kvalitetne izrade sa Super LCD 5-inčnim TFT touchscreen ekranom rezolucije 720 x 1280 piksela. Ovaj uređaj ima 1.7GHz Octa-core procesor sa 1 GB RAM memorije i dolazi sa Android 4.4.4 (KitKat) operativnim sistemom. Tu je i 8 GB interne memorije proširive do 32 GB (microSD karticom).

Na poleđini ovog telefona nalazi se primarna kamera od 8MP (LED blic, auto fokus i 1080p video snimanje), dok je sa prednje strane smešten 5MP senzor za selfije. Napaja ga baterija kapaciteta 2100mAh.

Dekodiranje HTC Desire 620G

Smartfon HTC Desire 620G može se nabaviti u zemlji ili inostranstvu kupovinom za keš ili uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije, ali će u tom slučaju biti zaključan za korišćenje samo sa mobilnom karticom operatera kod koga je uzet.

Isto važi i ako ste telefon nabavili iz inostranstva, pošto je i tada velika verovatnoća da je telefon zaključan na mrežu matičnog mobilnog operatera.

Da bi mogao da se koristi sa bilo kojom karticom i u bilo kojoj državi, potrebno je telefon dekodirati, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći da rešite taj problem.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju profesionalno vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Tako ćemo i Vaš HTC Desire 620G otključati pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, a kada telefon donesete u servis možemo Vam na licu mesta dati tačnu vremensku procenu (zavisi od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja HTC Desire 620G

Dekodiranje smartfona HTC Desire 620G u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil radimo po pristupačnoj ceni. Ako u ovom trenutku želite konkretniju informaciju o ceni i vremenu potrebnom za otključavanje mobilnog telefona, pozovite nas telefonom ili nam pošaljete upit putem formulara u nastavku teksta.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Uz uslugu o kojoj smo pisali u ovom tekstu, servis Doktor Mobil je tu i za sve kojima je potrebno dekodiranje drugih HTC telefona ili servis HTC mobilnih telefona u kojem profesionalno radimo otklanjanje bilo kakvih hardverskih i softverskih problema na HTC smartfonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button