Dekodiranje HTC Desire 626

Dekodiranje HTC Desire 626 mobilnog telefona je još jedna usluga koju nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda. Dekodiranje HTC Desire 626 se najčešće obavlja u servisu na licu mesta, po pristupačnoj ceni.

dekodiranje htc desire 626HTC Desire 626 je odličan telefon, veoma sličan po tehničkim karakteristikama modelu Desire 526G o kome smo već pisali, ali ga od 526G izdvajaju dve bitne stavke:

  • veći ekran. Desire 626 ima ekran veličine 5 inča dok Desire 526 4.7 inča, razlika nije velika ali nije ni zanemarljiva
  • više radne memorije. Ovo je itekako važna stavka, Desire 626 dolazi sa 2 GB RAM memorije, dok Desire 526G sa 1 GB RAM  memorije. Ova razlika je značajna i svakako će doprineti bržem i bolje radu Desire 626.

Isto kao ni Desire 526G, ni Desire 626 nema podršku za 4G mrežu.

HTC Desire 626 se trenutno može nabaviti preko ugovora kod Telenor operatera, u tom slučaju telefon je ograničen na korišćenje samo u Telenor mreži. Isto će važiti i ako bude dostupan kod ostalih domaćih operatera, najčešće je telefon zaključan na mrežu preko koje je uzet.

Takođe ako ga kupite ili nabavite u inostranstvu, najčeće dolaze zaključani na mrežu iz koje su došli i ne mogu se koristiti sa našim sim karticama, tj. moraju prvo da se dekodiraju ili otključaju za sve mreže.

Dekodiranje HTC Desire 626

U najvećem broju slučajeva, dekodiranje HTC Desire 626 se obavlja na licu mesta ili u kratkom roku od par sati ili u toku dana, što zavisi od trenutnih obaveza u servisu i o čemu ćete biti obavešteni na licu  mesta kad donesete telefon na otključavanje.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Naravno, vršimo i dekodiranje svih ostalih HTC telefona, više informacija možete pročitati u tekstu dekodiranje htc telefona.

 

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button