Ukoliko na svom pametnom telefonu ne možete da koristite SIM karticu bilo koje mobilne mreže, to znači da je uređaj zaključan na mrežu jednog operatera mobilne telefonije. Ovaj problem jednostavno i vrlo efikasno možete otkloniti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde dekodiranje HTC Desire 626G+ pametnog telefona vršimo sigurno i pouzdano.

Dekodiranje HTC Desire 626G+ u servisu Doktor Mobil u BeograduHTC Desire 626G+ je kvalitetan pametni telefon prepoznatljivog dizajna za Desire liniju tajvanskog proizvođača smartfona. Njegov ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 5.0 inči ima rezoluciju 720 x 1280 piksela (HD).

Osmojezgarni procesor na 1.7 GHz uparen sa 1 GB RAM memorije skladno „vrti“ OS Android 4.4.2 (KitKat), dok je za aplikacije i podatke planirano 8 GB interne memorije (plus microSD slot za povećanje do 32 GB). Tu su i kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna, leđna), kao i integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 626G+

Desire 626G+ ima podršku za Dual SIM što Vam pruža sjajnu mogućnost da ga koristite sa brojevima dve različite mobilne mreže, ali to neće biti moguće ako je telefon zaključan od strane jednog mobilnog operatera.

Kompanije koje pružaju mobilne usluge telefone, naravno, zaključavaju da bi klijente što duže zadržale u svojoj mreži i takav je slučaj sa velikim brojem telefona koji se uzmu uz potpisivanje ugovora, bilo da je u pitanju neki od domaćih ili inostranih operatera.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas ćemo rešiti veoma pouzdano i efikasno, pošto je jedna od naših standardnih usluga upravo dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona.

Vaše je samo da svoj uređaj donesete u naš servis, a mi ćemo operaciju otključavanja HTC Desire 626G+ mobilnog telefona izvršiti sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja HTC Desire 626G+

Što se tiče cene dekodiranja smartfona HTC Desire 626G+, ona je u našem servisu pristupačna. Ako želite da imate preciznije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite dođite u servis Doktor Mobil ili nas pozovite telefonom, a takođe nam možete i pisati preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasnog i pouzdanog dekodiranja HTC telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno radimo i servis HTC mobilnih telefona, zamenu baterije na mobilnim telefonima, a pružamo i brojne druge specijalističke usluge.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena