U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja svog pametnog telefona možete dobiti pouzdano, efikasno i u najkraćem mogućem roku. Naš tim stručnih servisera će otključavanje HTC Desire 728G mobilnog telefona obaviti sigurno i profesionalno, nakon čega ćete moći da ga koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu.

Dekodiranje HTC Desire 728GHTC Desire 728G je kvalitetno izrađen pametni telefon poznate tajvanske kompanije, sa podrškom za Dual SIM (dve kartice), odličnim BoomSound zvučnicima i Super LCD2 tačskrin ekranom od 5.5 inči HD rezolucije (720 x 1280 piksela).

HTC Sense UI korisničkim interfejsom osvežen je njegov OS Android 5.1.1 (Lollipop) za čiji rad je odgovoran osmojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz zajedno sa 1.5 GB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije opredeljeno 16 GB interne memorije (plus microSD slot).

Solidne fotografije i video zapise možete snimiti primarnom kamerom od 13 MP sa autofokusom i LED blicem, a selfije prednjom 5 MP kamerom. Baterija mu je integrisana sa kapacitetom od 2800 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 728G

Ovaj pametni telefon mogli ste uz gotovinsko plaćanje nabaviti u prodavnicama mobilnih telefona, a ako ste ga uzeli uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), uređaj je verovatno zaključan na mrežu tog operatera.

Slično je i ako ste smartfon kupili ili dobili na poklon iz inostranstva, jer su i ti telefoni u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera. U oba slučaja telefon je potrebno dekodirati da bi mogao da se koristi sa mobilnom karticom po Vašem izboru.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je usluga koju svojim klijentima u servisu Doktor Mobil pružamo profesionalno, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Operaciju dekodiranja HTC Desire 728G pametnog telefona za Vas ćemo obaviti pouzdano, sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć, a on će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena dekodiranja HTC Desire 728G

Uslugu otključavanja HTC Desire 728G mobilnog telefona u našem servisu pružamo po pristupačnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, možete nam se javiti na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz kvalitetnu uslugu dekodiranja HTC telefona, u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu profesionalno i efikasno vršimo i servis HTC mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena