Za sigurno i pouzdano dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 816 najvažnije je obratiti se stručnjacima koji su profesionalno obučeni za to – oni rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i vrlo rado će Vam ovu uslugu pružiti u najkraćem mogućem roku. Vaše je samo da donesete svoj smartfon u servis, a mi ćemo operaciju otključavanja obaviti efikasno, kvalitetno i bezbedno.

Dekodiranje HTC Desire 816HTC Desire 816 je prilično tanak (7.9 mm) pametni telefon sa prostranim ekranom (fablet) iz cenovno pristupačnije HTC-ove klase uređaja, koji zbog veličine nije baš jednostavno držati u jednoj ruci.

Njegov 5.5-inčni Super LCD2 tačskrin displej ima rezoluciju od 720 x 1280 piksela. OS Android 4.4.2 (KitKat) sa HTC Sense 6.0 korisničkim interfejsom brzo i bez problema vrti četvorojezgarni procesor takta 1.6 GHz kombinovan sa 1.5 GB RAM memorije, a za podatke je opredeljeno 8 GB interne memorije (može se povećati microSD karticom).

Ovaj smartfon dolazi sa primarnom leđnom kamerom od 13 MP, sa autofokusom i LED blicem, dok je za selfije predviđena prednja kamera od 5 MP (i jedna i druga snimaju video u 1080p kvalitetu). Za autonomiju u radu zadužena je integrisana baterija kapaciteta 2600 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 816

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je operacija koja se radi kada je telefon zaključan na mrežu nekog mobilnog operatera i može se koristiti samo sa njihovim brojem/karticom.

Takva situacija je najčešće sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod domaćih operatera mobilne telefonije, kao i telefonima koji su dobijeni iz inostranstva – u oba slučaja aparat je najverovatnije zaključan za korišćenje samo sa karticom matičnog operatera.

Zbog toga mu je potrebno dekodiranje koje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo profesionalno, stručno i vrlo pouzdano.

Samo donesite svoj HTC Desire 816 smartfon kod nas, a mi ćemo ga otključati sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu.

Cena dekodiranja HTC Desire 816

Cena otključavanja HTC Desire 816 mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ako su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pomenutog modela, u servisu Doktor Mobil efikasno i uspešno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena