Dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 820 je usluga koju vrlo pouzdano i po pristupačnoj ceni možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Otključavanje Vašeg smartfona u našem servisu obavićemo sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji Vam možemo preciznije proceniti kada svoj telefon donesete na dekodiranje (znaćemo kolika je trenutna gužva u servisu).

Dekodiranje HTC Desire 820HTC Desire 820 je zanimljiv i lep pametni telefon sa velikim IPS LCD ekranom dijagonale 5.5” (popularni „fablet“), rezolucije 720 x 1280 piksela, zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom, koji korisniku definitivno pruža uživanje u multimedijalnim sadržajima.

Čvrst i prijatan za držanje u ruci, ovaj smartfon napred ima 8 megapikselnu kameru sa podrškom za algoritme ulepšavanja i 1080p video zapise. Leđna, primarna kamera je sa 13 megapikselnim senzorom, LED blicem, auto fokusom i takođe 1080p video zapisima.

HTC Desire 820 dolazi sa operativnim sistemom Android 4.4.4 (KitKat) koji pokreće 64-bitni osmojezgarni procesor sa 2 GB radne memorije, a ima i 16 GB interne memorije za skladištenje podataka.

Dekodiranje HTC Desire 820

Pametni telefon HTC Desire 820 se za gotovinu može kupiti u svim većim mobil šopovima, a ako je uzet uz ugovor kod domaćih operatera mobilne telefonije – telefon je najčešće zaključan za korišćenje samo u mreži operatera sa kojim je ugovor potpisan.

Takva situacija će često biti i ako je telefon nabavljen iz inostranstva, pa će, sve dok se ne dekodira, moći da se koristi samo sa mobilnom karticom matičnog operatera.

U oba slučaja biće Vam potrebno dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona, a to je problem koji jednostavno i bez ikakvih poteškoća možete da rešite u servisu Doktor Mobil u Beogradu.

Dovoljno je da dođete kod nas, a naši stručni serviseri će Vaš HTC Desire 820 otključati profesionalno i sigurno, a takođe i u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu.

Cena dekodiranja HTC Desire 820

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil dekodiranje smartfona HTC Desire 820 radimo po pristupačnoj ceni. Ako Vam je potrebna konkretnija informacija o ceni i roku za otključavanje mobilnog telefona, najbolje je da nas pozovete telefonom ili nam pošaljete upit kroz formular koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Pored dekodiranja modela HTC Desire 820, u servisu Doktor Mobil radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, a takođe uspešno rešavamo raznovrsne softverske ili hardverske probleme u našem servisu HTC mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena