Vlasnici ovog modela pametnog telefona koji su ga nabavili uz ugovor sa nekim od operatera mobilne telefonije, susreću se sa problemom da je uređaj zaključan i da ga ne mogu koristiti sa brojem neke druge mreže. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti jednostavno, jer dekodiranje HTC Desire 825 smartfona vršimo sigurno i pouzdano.

Dekodiranje HTC Desire 825HTC Desire 825 je noviji pametni telefon simpatičnog dizajna, namenjen mlađoj populaciji i ne previše zahtevnim korisnicima. Ovaj lep mobilni uređaj dolazi sa Super LCD ekranom osetljivim na dodir dijagonale 5.5“ u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Njegove solidne performanse čine četvorojezgarni procesor radnog takta 1.6 GHz koji, uparen sa 2 GB RAM memorije, dosta skladno vrti OS Android 6.0 (Marshmallow), dok je za podatke i aplikacije opredeljeno 16 GB interne memorije (+ microSD slot). Kamere su mu od 5 i 13 MP, a baterija integrisana sa kapacitetom 2700 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 825

Kako smo već napomenuli, ako ste ovaj smartfon uzeli uz potpisivanje ugovora sa mobilnim operaterom (MTS, Telenor, VIP), uređaj je po svoj prilici zaključan za korišćenje samo u mreži tog „matičnog“ operatera, a takva situacija je i sa telefonima koji se nabave ili dobiju na poklon iz inostranstva.

U tom slučaju, da bi mogao da se koristi sa mobilnom karticom ili brojem nekog drugog provajdera mobilnih usluga, moralo bi da se uradi dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona.

U servisu Doktor Mobil ovaj problem efikasno rešavamo profesionalnim i pouzdanim dekodiranjem mobilnog uređaja, koje naši iskusni serviseri obavljaju sigurno i sasvim bezbedno (bez rizika po telefon).

Operaciju dekodiranja HTC Desire 825 mobilnog telefona u našem servisu vršimo efikasno i u najkraćem mogućem roku, nakog čega dobijate mogućnost da svoj smartfon koristite sa bilo kojom mobilnom karticom na svetu.

Cena dekodiranja HTC Desire 825

Uslugu otključavanja HTC Desire 825 pametnog telefona u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku potrebnom za ovaj postupak, izvolite javite nam se na telefone servisa ili nam pišite putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored profesionalnog dekodiranja HTC telefona, na raspolaganju su Vam i kompletan servis HTC mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svakog hardverskog ili softverskog kvara), kao i zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena