Pametni telefon koji je zaključan na neku mrežu potrebno je dekodirati da bi mogao da se koristi sa mobilnim brojem ili karticom drugih operatera. Otključavanje ili dekodiranje HTC Desire 828 smartfona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti efikasno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć (precizniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Dekodiranje HTC Desire 828HTC Desire 828 je prilično lagan pametni telefon srednjeg cenovnog razreda sa ekranom osetljivim na dodir dužine dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Za fluidan rad njegovog OS Android 5.1 (Lollipop) osveženog HTC Sense 6.0 UI korisničkim interfejsom zaslužan je osmojezgarni procesor na 1.5 GHz sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 256 GB.

Uz odlične HTC Boom Sound zvučnike, Desire 828 ima kamere od 4 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i LED blicem), a autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 2800 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 828

Kada se ovaj model pametnog telefona nabavi uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, uređaj je najčešće zaključan za korišćenje samo u mreži tog operatera, što važi i da domaće i za inostrane provajdere mobilnih usluga.

Operateri mobilne telefone, naravno, zaključavaju da bi korisnike što duže zadržali u svojoj mreži, ali to za Vas neće predstavljati nikakav problem, jer u servisu Doktor Mobil vršimo profesionalno i efikasno otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona.

Uslugu otključavanja HTC Desire 828 pametnog telefona za Vas ćemo obaviti pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutne gužve u servisu.

Cena dekodiranja HTC Desire 828

Operaciju dekodiranja HTC Desire 828 mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nam se obratite putem telefona ili popunjavanjem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasnog i profesionalnog dekodiranja HTC telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu Vam stojimo na raspolaganju i ako Vam zatreba uspešno rešavanje bilo kojeg softverskog ili hardverskog problema (servis HTC mobilnih telefona) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena