Dekodiranje HTC Desire Eye

Mobilni telefon HTC Desire Eye efikasno i kvalitetno može dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a nakon te operacije bićete u mogućnosti da na njemu koristite karticu ili broj po sopstvenoj želji. Vaše je samo da svoj smartfon donesete u naš servis, a mi ćemo otključavanje HTC Desire Eye mobilnog telefona obaviti sigurno, pouzdano i bezbedno.

Dekodiranje HTC Desire EyeHTC Desire Eye je pravi selfi pametni telefon koji ima dve vrlo dobre kamere, obe 13-megapikselne, opremljene autofokusom i dvotonskim LED blicem, sa mnoštvom korisnih funkcija (detekcija lica, panorama, HDR…).

Uživanje u multimediji, surfovanju internetom ili igranju igrica omogućava njegov 5.2-inčni IPS LCD touchscreen ekran rezolucije 1080 x 1920 piksela, koji je zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Uz sertifikat otpornosti na prodor vode i prašine, HTC-ovo „Oko“ dolazi sa instaliranim Androidom verzije 4.4.4 (KitKat) i HTC Sense 6.0 korisničkim interfejsom, za čiji fluidan rad je odgovoran četvorojezgarni procesor maksimalnog takta 2.3 GHz, sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Autonomiju mu pruža integrisana baterija kapaciteta 2400 mAh, a tu je i podrška za 4G (LTE).

Dekodiranje HTC Desire Eye

Ako želite da svoj pametni telefon koristite sa bilo kojom karticom i u bilo kojoj državi na svetu, u slučaju da je zaključan na mrežu određenog mobilnog operatera, potrebno ga je prethodno dekodirati. Takva situacija je obično sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od operatara mobilne telefonije, bilo u zemlji ili inostranstvu. Operateri, naravno, telefone zaključavaju da bi korisnike što duže zadržali u svojoj mreži.

Međutim, to za Vas neće biti nikakvo ograničenje, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti jednostavno i efikasno.

Potrebno je samo da svoj HTC Desire Eye donesete u naš servis, a naši profesionalno obučeni serviseri će ga dekodirati sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po sam uređaj.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je usluga koju obavljamo kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta.

Cena dekodiranja HTC Desire Eye

Dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire Eye u servisu Doktor Mobil možete obaviti po pristupačnoj ceni. Ako su Vam potrebne preciznije informacije o ceni otključavanja ili roku za završetak te operacije, najbolje je da nas pozovete telefonom ili da nam pošaljete pisani upit putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdanog dekodiranja HTC telefona, u servisu Doktor Mobil u prilici smo da Vam pružimo i uslugu efikasne zamene baterije na mobilnom telefonu, a takođe i servis HTC mobilnih telefona (rešavanje raznovrsnih hardverskih ili softverskih problema na HTC smartfonima).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button