Ako svoj omiljeni smartfon ne možete da koristite sa željenom karticom ili brojem zbog toga što je zaključan na neku drugu mrežu, znajte da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil tu da za Vas ovaj problem reši sigurno i pouzdano. Dekodiranje HTC One E9 mobilnog telefona je operacija koju će naši iskusni serviseri obaviti stručno, profesionalno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje HTC One E9HTC One E9 je elegantan i vrlo tanak (7.5 mm) pametni telefon, cenovno pristupačniji i većih dimenzija od vodećeg HTC-ovog modela ove generacije One M9, ali i većeg ekrana sa dijagonalom od 5.5 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Ovaj fablet može se pohvaliti podrškom za Dual SIM (dve mobilne kartice/broja), osmojezgarnim procesorom na 2.0 GHz uparenim sa 2 GB RAM, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do maksimalno 256 GB.

One E9 vrti OS Android 5.0 (Lollipop) sa HTC Sense UI 7.0 korisničkim interfejsom i donosi dve vrlo dobre kamere – primarnu od 13 MP sa autofokusom i LED blicem i sekundarnu selfi kameru od 4 MP (obe snimaju HDR fotografije). Autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija kapaciteta 2800 mAh.

Dekodiranje HTC One E9

Uživanju u mogućnostima svog pametnog telefona možete dodati još jednu korisnu funkciju procesom dekodiranja koji će Vam omogućiti da smartfon možete da koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona vrši se na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije, što je najčešće slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je u pitanju domaći (kao što su MTS, Telenor, VIP) ili strani provajder mobilnih usluga.

Operacija dekodiranja je jedna od najvažnijih specijalnosti servisa Doktor Mobil i kod nas svoj pametni telefon možete otključati pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj).

Uslugu otključavanja mobilnog telefona HTC One E9 pružićemo Vam u zaista najkraćem roku koji bude moguć, što će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu (tačnu procenu Vam možemo dati kada svoj telefon donesete na dekodiranje).

Cena dekodiranja HTC One E9

Operaciju dekodiranja mobilnog telefona HTC One E9 u servisu Doktor Mobil za Vas ćemo obaviti po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete kroz formular koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja drugih HTC telefona, zamene baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena