Jedna od specijalističkih usluga koje efikasno i kvalitetno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je dekodiranje pametnih telefona. Tako će biti i u slučaju dekodiranja HTC One M7 mobilnog telefona. Otključavanje ovog smartfona za Vas ćemo uraditi stručno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam preciznu procenu možemo dati na licu mesta.

Dekodiranje HTC One M7HTC One (M7) je pametni telefon kvalitetne izrade i odličnog dizajna, sa vrhunskim Super LCD3 ekranom dijagonale 4.7 inči, rezolucije 1080 x 1920 piksela, koji je zaštićen Gorilla Glass 2 tehnologijom. One M7 ima podršku za 4G (LTE).

Rad ovog telefona baziran je na četvorojezgarnom Krait 300 procesoru takta 1.7 GHz sa 2 GB RAM memorije i 32/64 GB interne memorije (nažalost, nema slot za dodatne memorijske kartice). Njegov operativni sistem je Android 4.1.2 (Jelly Bean), u kombinaciji sa HTC Sense 5.0 korisničkim interfejsom.

Uređaj ima dve kamere: Primarnu Ultra Pixel od 4 MP sa autofokusom i LED blicem, i sekundarnu od 2.1 MP. Obe kamere snimaju video u 1080p rezoluciji i prilično kvalitetne fotografije. Baterija na ovom smartfonu je integrisana, sa kapacitetom 2300 mAh.

Dekodiranje HTC One M7

Pametni telefon HTC One M7 mogli ste kupiti uz gotovinsko plaćanje u prodavnicama mobilnih telefona ili uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije. U ovom drugom slučaju telefon je verovatno zaključan na mrežu mobilnog operatera kod koga je uzet, što je najčešće slučaj i sa domaćim i sa inostranim operaterima.

Da bi telefon mogao da se koristi sa karticom bilo kog operatera i u bilo kojoj državi na svetu, potrebno ga je prethodno dekodirati, što je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnih telefona kod nas se radi profesionalno, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Vaše je samo da svoj HTC One M7 donesete u naš servis, a mi ćemo ga otključati pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete moći da ga koristite sa karticom ili brojem po Vašoj želji.

Cena dekodiranja HTC One M7

Uslugu dekodiranja mobilnog telefona HTC One M7 u servisu Doktor Mobil pružamo po zaista pristupačnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni otključavanja ovog smartfona, najlakše je da nas pozovete telefonom ili da nam pošaljete pisani upit kroz formular koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored HTC One M7 i dekodiranja drugih HTC telefona, u servisu Doktor Mobil možete efikasno i kvalitetno dobiti i uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu, kao i servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje hardverskih i softverskih problema).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena