Dekodiranje HTC One M9+

Dodatnu mogućnost da svoj pametni telefon bez ograničenja koristite sa svakom karticom ili brojem na svetu možete dobiti ako izvršite njegovo otključavanje ili dekodiranje. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu uslugu svojim klijentima pružamo profesionalno, stručno i vrlo efikasno, što naravno važi i za dekodiranje HTC One M9+ mobilnog telefona.

Dekodiranje HTC One M9+HTC One M9+ je pametni telefon vrhunskog kvaliteta izrade i sjajnih performansi, sa Super LCD3 touchscreen ekranom dijagonale 5.2 inči (rezolucija je 1440 x 2560 piksela) u potpuno metalnom jednodelnom kućištu i sa senzorom za prepoznavanje otiska prstiju.

Ovaj smartfon luksuznog dizajna dolazi sa odličnim kamerama – primarnom Dual od 20MP + 2.1MP i prednjom selfi UltraPixel kamerom od 4 MP. Uživanje u multimediji, uz potpuno realističan doživljaj zvuka, obezbediće Vam njegovi zvučnici u HTC BoomSound tehnologiji.

Osmojezgarni procesor na 2.2 GHz, sa 3 GB RAM memorije (uz 32 GB interne memorije + microSD slot) zaslužan je za besprekoran rad OS Android 5.0.2 (Lollipop) i HTC Sense UI 7.0 korisničkog interfejsa, a za autonomiju u radu odgovorna je integrisana baterija kapaciteta 2840 mAh.

Dekodiranje HTC One M9+

Ako ste svoj mobilni telefon kupili ili dobili na poklon iz inostranstva ili ga nabavili uz potpisivanje ugovora kod nekog od domaćih operatera mobilne telefonije, telefon je najverovatnije zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Mobilni operateri telefone zaključavaju da bi svoje pretplatnike što duži period zadržali u svojoj mreži, ali to ne treba nimalo da Vas brine, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti kvalitetno i efikasno.

Specijalisti koji kod nas rade će operaciju dekodiranja HTC One M9+ mobilnog telefona obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po telefon).

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je usluga koju pružamo u najkraćem roku koji bude moguć (zavisi samo od trenutne gužve u servisu), a tačnu procenu Vam možemo dati kada svoj smartfon donesete u servis.

Cena dekodiranja HTC One M9+

Uslugu otključavanja HTC One M9+ mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. Da biste dobili preciznije informacije o ceni ili roku za obavljanje operacije dekodiranja, izvolite dođite do nas ili nas pozovite na telefone servisa, a možete nam i pisati putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz otključavanje modela HTC One M9+, u servisu Doktor Mobil profesionalno pružamo i usluge dekodiranja drugih HTC telefona, kao i hardverske i softverske popravke u servisu HTC mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button