Dekodiranje HTC One M9

U servisu Doktor Mobil dekodiranje mobilnog telefona HTC One M9 možemo za Vas obaviti pouzdano i bezbedno. Naš servis mobilnih telefona će HTC One M9 otključati u najkraćem mogućem roku. Za konkretnu informaciju o tome potrebno je da donesete svoj mobilni telefon na otključavanje, kada ćemo Vam i dati tačnu procenu (ona zavisi isključivo od broja zahteva za dekodiranje telefona u tom trenutku).

Dekodiranje HTC One M9HTC One M9 je izuzetno lep pametni telefon impresivnog dizajna i visokog kvaliteta izrade.

Ovaj smartfon, koji se na tržištu pojavio 2015. godine, ima 5-inčni Super LCD3 ekran rezolucije 1920×1080 piksela (FullHD), sa stereo Boom Sound zvučnicima iznad i ispod ekrana.

HTC One M9 koristi OS Android 5.0.2 Lollipop, uz HTC Sense 7.0 korisnički interfejs. Poseduje dve kamere, glavnu od 20.7MP sa dual LED blicem, dok selfije i video možete snimati prednjom kamerom od 4MP sa UltraPixel senzorom.

Vrhunske performanse rada pruža snažan Snapdragon 810 procesor sa 3GB RAM memorije, što omogućava nesmetan multitasking. Ima 32GB interne memorije za skladištenje podataka, plus slot microSD koji podržava kartice kapaciteta do 128GB.

Dekodiranje HTC One M9

Pametni telefon HTC One M9 može se kupiti u svim većim mobil šopovima, a u slučaju da se kupi uz ugovor kod domaćih operatera mobilne telefonije – mobilni telefon će biti zaključan za korišćenje u mreži operatera sa kojim je potpisan ugovor.

HTC One M9 će verovatno biti zaključan i ako je nabavljen iz inostranstva, pa će i tada, ukoliko se ne dekodira, moći da se koristi samo na mreži matičnog mobilnog operatera.

I u jednom i u drugom slučaju biće Vam potrebno dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona, što je usluga koju uspešno pružamo u Doktor Mobil servisu, a nakon otključavanja telefon će bez problema raditi sa svakom karticom i u svakoj mreži.

Naš servis mobilnih telefona će Vam uslugu dekodiranja HTC One M9 pružiti profesionalno i bezbedno po sam telefon i, što je takođe važno, na licu mesta i u veoma kratkom roku.

Cena dekodiranja HTC One M9

Dekodiranje smartfona HTC One M9 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil radi se po zaista pristupačnoj ceni. Za konkretnu informaciju o ceni otključavanja Vašeg mobilnog telefona najbolje bi bilo da nas pozovete telefonom ili nam pišete kroz formular koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Važno je znati da, pored modela One M9, vršimo i dekodiranje drugih HTC telefona, a otklanjanje bilo kakvih hardverskih ili softverskih problema možete obaviti u našem servisu HTC mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button