Dekodiranje HTC One ME

Uslugu dekodiranja mobilnog telefona HTC One ME efikasno i vrlo pouzdano možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Vaše je samo da svoj telefon donesete u naš servis, a naši profesionalno obučeni i iskusni serviseri će operaciju otključavanja HTC One ME mobilnog telefona obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje HTC One MEHTC One ME je pametni telefon odličnog kvaliteta izrade koji dobro stoji u ruci i pruža osećaj čvrstine. Ima qHD 5.2-inčni touchscreen IPS LCD ekran sa rezolucijom 1440 x 2560 piksela. Podržava LTE (4G brzine prenosa podataka).

U „srcu“ ovog uređaja „kuca“ osmojezgarni procesor radnog takta 2.2 GHz sa „ozbiljnih“ 3 GB RAM memorije, a za aplikacije i podatke obezbeđeno je 32 GB interne memorije, uz microSD za memorijske kartice do 256 GB. Na One ME instaliran je OS Android 5.0.2 (Lollipop) i HTC Sense UI 7.0 korisnički interfejs.

Fotografije i video u 2160p kvalitetu možete snimati primarnom kamerom od 20 MP, sa autofokusom, dvotonskim LED blicem i brojnim korisnim funkcijama, a selfije prednjom 4 MP kamerom. Integrisana baterija mu je kapaciteta 2840 mAh.

Dekodiranje HTC One ME

Procesu dekodiranja mobilnog telefona pristupa se kada je telefon zaključan na mrežu određenog mobilnog operatera, zbog čega se, dok se ne dekodira, ne može koristiti sa mobilnom karticom, odnosno brojem nekog drugog operatera.

Takav slučaj je najčešće sa mobilnim telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je on potpisan sa nekim od domaćih operatera (MTS, Telenor, VIP), bilo da ste ga kupili ili dobili iz inostranstva jer su i ti telefoni vrlo često zaključani na mrežu matičnog operatera.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju da Vaš HTC One ME smartfon otključa sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon).

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je usluga koju svojim klijentima pružamo u najkraćem roku koji je moguć u tom trenutku (zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena dekodiranja HTC One ME

Uslugu dekodiranja mobilnog telefona HTC One ME u servisu Doktor Mobil dobićete po pristupačnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ove operacije ili roku za njen završetak, najbolje bi bilo da nas pozovete telefonom ili nam pišete popunjavajući podatke u formularu koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim što efikasno pružamo pomenutu uslugu, profesionalno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button