Dekodiranje HTC One mini 2

Uslugu dekodiranja mobilnog telefona HTC One mini 2 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti kvalitetno i po pristupačnoj ceni. Otključavanje Vašeg smartfona naši stručni serviseri će obaviti pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, a tačnu vremensku procenu možemo Vam dati kada svoj telefon donesete na dekodiranje.

Dekodiranje HTC One mini 2HTC One mini 2 je pametni telefon zanimljivog dizajna i odličnog kvaliteta izrade sa aluminijumskim kućištem. Njegov Super LCD2 ekran dijagonale 4.5“, rezolucije 720 x 1280 piksela (HD), zaštićen je Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Rad ovog smartfona baziran je na četvorojezgarnom procesoru takta 1.2 GHz, sa 1 GB radne memorije, a tu je i 16 GB interne memorije (proširiva do 256 GB). Instaliran mu je operativni sistem Android 4.4.2 (KitKat) sa osveženim HTC Sense 6.0 korisničkim interfejsom.

Na leđima ima 13 MP kameru sa LED blicom, autofokusom i podrškom za 1080p video zapise, a sekundarna, prednja selfi kamera je od 5 MP i takođe snima video u 1080p. Važna odlika ovog telefona je i podrška za LTE (4G brzine mreže).

Dekodiranje HTC One mini 2

Ovaj lep smartfon može se nabaviti kupovinom za keš u prodavicama mobilnih telefona ili uz potpisivanje ugovora sa mobilnim operaterima. Međutim, u ovom drugom slučaju telefon će najverovatnije biti zaključan na mrežu tog operatera.

Slično će biti i sa mobilnim telefonima dobijenim iz inostranstva, jer će i oni u najvećem broju slučajeva biti zaključani na mrežu matičnog operatera.

Da bi mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom, u oba ova slučaja telefonu će biti potrebno otključavanje.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju u servisu Doktor Mobil u Beogradu radimo efikasno i pouzdano. Donesite svoj telefon kod nas i mi ćemo ga otključati stručno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Ukoliko niste iz Beograda, možete nam telefon na dekodiranje poslati i kurirskim službama.

Cena dekodiranja HTC One mini 2

Dekodiranje mobilnog telefona HTC One mini 2 u našem servisu radimo po pristupačnoj ceni. Ako želite detaljnije informacije o ceni otključavanja Vašeg smartfona, slobodno nas pozovite na telefone servisa Doktor Mobil ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku teksta.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Osim što uspešno dekodiramo HTC One mini 2, u servisu Doktor Mobil radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, a u servisu HTC mobilnih telefona rešavamo sve vrste hardverskih ili softverskih problema na telefonima ovog proizvođača.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button