Dekodiranje HTC One S

Dekodiranje HTC One S možete obaviti u Beogradu, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Radno vreme je od 9 do 19 sati radnim danima, a takođe smo tu i subotom od 10 do 14 časova (vidi mapu).

Predstavljen prošle godine, HTC One S spada u jedne od najnaprednijih Android telefona ove kompanije. Reč je o kvalitetnom uređaju vrhunskih karakteristika koji s lakoćom pokreće i najnoviju verziju Androida, Jelly Bean. HTC telefoni se tradicionalno odlikuju dobrim kvalitetom izrade, što je i odlika ovog modela.

dekodiranje htc one sOvo je takođe i veoma popularan telefon među mobilnim operaterima. Kupovina na ovaj način svakako je primamljiva uzevši u obzir visoku cenu ovog telefona koja može da dostiže čak 600 evra. Srećom, dostupan je kod sve tri naše mreže, ali kao zaključana verzija, tj. može da se koristi samo sa tom određenom mrežom koja ga nudi.

Pod terminom „zaključana“ podrazumeva se ograničenje telefona od strane mobilnog operatera, kako telefon ne bi mogao da se koristi sa nekom drugom mrežom. Ovo je veoma čest postupak, ali lako se može rešiti uz pomoć dekodiranja telefona. Ovu uslugu možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dekodiranje HTC One S

Dekodiranje HTC One S mobilnog telefona je najbolje rešenje za potpunu kontrolu nad vašim uređajem, bez limitacija mobilnog operatera.

Jednom kada ste završili sa dekodiranjem, imaćete telefon koji ni po čemu ne zaostaje za mnogo skupljom maloprodajnom verzijom, koja već dolazi kao otključana.

Otključavanje vam omogućava da u potpunosti iskoristite potencijal ovog sjajnog telefona. Karakteristike telefona su veoma napredne –veliki ekran od 4,3 inča i brz Dual Core procesor samo su neke stvari koje možeti pronaći na ovom modelu.

Za više informacija i cenu za dekodiranje HTC One S pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button