Dekodirati ili otklučati mobilni telefon HTC U12+, zapravo znači da se sa ovog uređaja uklanja blokada, odnosno šifra kojom je zaključan kako bi njegovo korišćenje bilo moguće isključivo u jednoj mreži kojoj on “pripada”.

Ukoliko vam prethodno navedeno ne odgovara, servis mobilnih telefona Doktor Mobil može dekodirati vaš HTC U12+, nakon čega ćete moći da koristite željenu SIM karticu.

dekodirati htc u12+

HTC U12+ samo je jedan od pametnih telefona koji su danas preplavili tržište. Kao i većina može se pohvaliti dominantnim staklenim displejom koji je uokviren metalnim (aluminijumskim) ramom, što odaje odličan vizuelni utisak.

Raspolaže memorijom od 6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 512 GB. A ukoliko vam je standardna memorija dovoljna, umesto microSD možete paralelno koristiti dve različite SIM kartice.

Samo neke od dodatnih prednosti ovog uređaja su brzo punjenje baterije 50% za 35 minuta i očitavanje otisaka prsta kojim je mogć lakši, brži i sigurniji pristup sajtovima i aplikacijama.

HTC U12+ dekodiranje

Ako ste HTC U12+ kupili od nekog operatera ogromne su šanse da ćete morati da ga dekodirate kada budete želeli da koristite drugu SIM karticu koja ne pripada mreži koju ste inicijalno odabrali. Uzrok su interesi operatera koje oni pokušavaju da obezbede kodiranjem/zaključavanjem mobilnih telefona ne bi li vas što duže opredelili za svoje usluge.

Međutim, kad god odlučite da je za vas povoljnije da ipak promenite operatera, Doktor Mobil servis mobilnih telefona će za vas jednostavno i sigurno dekodirati vaš HTC U12+.

Naši serviseri du dobro obučeni, prekaljeni dugogodišnjom praksom i opremljeni svim potrebnim sredstvima za dekodiranje HTC U12+ i to na najlakši mogući način, bez ikakve bojazni od mogućih oštećenja vašeg uređaja ili gubitka postojećih podataka.

Mi garantujemo da će deblokada biti trajno uklonjena i da neće imati nikakve negativne posledice po HTC U12+, pa ukoliko vam je potrebno supešno i sigurno dekodiranje, posetite naš servis Doktor Mobil.

dekodiranje htc u12+

Cena dekodiranja HTC U12+

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Dekodiranje HTC mobilnih telefona samo je mali deo ponude HTC servisa mobilnih telefona koji godinama uspešno funkcioniše pod okriljem Doktor Mobil servisa mobilnih telefona. Pa, ako imate mobilni telefon ovog brenda, mi smo pravo mesto za vas.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena