Ukoliko ste primetili da Vam je pametni telefon zaključan i da zbog toga ne možete da ga koristite sa mobilnim brojem po svojoj želji, izvolite dođite u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pa ćemo taj problem rešiti jednostavno i kvalitetno. Operaciju dekodiranja Huawei Ascend G6 mobilnog telefona vršimo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

Dekodiranje Huawei Ascend G6Huawei Ascend G6 je kompaktan pametni telefon minimalističkog dizajna, dosta tanak (7.5 mm), lagan (115 g) i prijatan za korišćenje. Ima IPS LCD ekran osetljiv na dodir od 4.5 inča u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Dolazi sa Android 4.3 (Jelly Bean) operativnim sistemom i Emotion Lite UI 2.0 korisničkim interfejsom, a tu su i četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 4 GB interne memorije (plus microSD slot), kamere primarna od 5 MP i leđna od 8 MP (sa autofokusom i LED blicem), kao i integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Dekodiranje Huawei Ascend G6

Naravno, ako se ovaj model pametnog telefona kupi za keš – on neće biti zaključan, ali su uređaji koji se uzmu uz potpisivanje ugovora sa operaterima mobilne telefonije uglavnom zaključani i potrebno ih je dekodirati da bi mogli da se koriste sa svakom mobilnom karticom.

Takva je situacija i sa telefonima koji se uzmu kod domaćih (MTS, Telenor, VIP), ali i kod inostranih operatera, pošto su i oni najčešće zaključani na matičnu mrežu i pre dekodiranja mogu se koristiti samo sa brojem tog operatera.

Zato u servisu mobilnih telefona u Beogradu svojim klijentima svakodnevno pružamo sigurnu i pouzdanu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Operaciju otključavanja Huawei Ascend G6 smartfona za Vas ćemo obaviti potpuno bezbedno i u najkraćem roku koji bude moguć (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu, a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena dekodiranja Huawei Ascend G6

Dekodiranje Huawei Ascend G6 pametnog telefona u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Za preciznije informacije o ceni i vremenskom roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nam pišete preko formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz profesionalno dekodiranje Huawei telefona, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno radimo i sve hardverske i softverske popravke (servis Huawei mobilnih telefona), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Nema komentara Komentara : “Dekodiranje Huawei Ascend G6”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena