Svi vlasnici pametnih telefona kojima je uređaj zaključan za korišćenje samo u mreži jednog mobilnog operatera, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem mogu otkloniti lako i jednostavno. Dovoljno je da svoj smartfon donesete kod nas, a mi ćemo dekodiranje Huawei Ascend G700 mobilnog telefona obaviti vrlo efikasno i pouzdano.

Dekodiranje Huawei G700 u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei Ascend G700 je pametni telefon pravougaonog dizajna, sa blago zaobljenim uglovima, a dolazi sa podrškom za Dual SIM (korišćenje dva mobilna broja) i IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj uređaj ima instaliran OS Android verzije 4.2 (Jelly Bean) za čiji skladan rad je zadužen četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, zajedno sa 2 GB RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Tu su i kamere od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 1.3 MP (prednja), a autonomiju u radu mu daje izmenjiva baterija kapaciteta 2150 mAh.

Dekodiranje Huawei Ascend G700

Mobilni telefoni obično su zaključani kada se uzmu preko ugovora kod nekog od operatera mobilne telefonije, bilo da su u pitanju domaći ili strani pružaoci mobilnih usluga, koji tu blokadu stavljaju da bi korisnike što duže zadržali u svojoj mreži.

Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo profesionalnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona, nakon čega se uređaj bez problema može koristiti sa mobilnom karticom ili brojem svake mreže u svetu.

Operaciju dekodiranja Huawei Ascend G700 pametnog telefona naši stručni serviseri vrše vrlo pouzdano, efikasno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po telefon).

Ovu uslugu pružamo sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji zavisi samo od trenutne gužve u servisu, a tačniju procenu Vam možemo dati kada svoj mobilni telefon donesete na dekodiranje.

Cena dekodiranja Huawei Ascend G700

U servisu Doktor Mobil cena otključavanja smartfona Huawei Ascend G700 je pristupačna. Ako Vam trebaju precizniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, možete nam pisati preko formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane usluge dekodiranja Huawei telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i pouzdano možete obaviti i servis Huawei mobilnih telefona (sve vrste hardverskih i softverskih popravki), kao i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena