Da biste svoj pametni telefon mogli da koristite sa svakim mobilnim brojem na svetu, ako je zaključan na mrežu nekog operatera potrebno ga je prethodno dekodirati ili otključati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju dekodiranja Huawei Ascend P2 mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Dekodiranje Huawei Ascend P2Huawei Ascend P2 je prilično lagan (122 grama) i elegantno dizajniran pametni telefon sa IPS LCD ekranom osetljivim na dodir dijagonale 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) zaštićenim Gorilla Glass 2 zaštitnim staklom.

Instaliran mu je operativni sistem Android 4.1.2 (Jelly Bean) presvučen Emotion UI 1.6 korisničkim interfejsom za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor brzine 1.5 GHz, uz 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (nažalost bez slota za dodatnu microSD karticu).

Uklonjiva baterija mu je kapaciteta 2420 mAh, a kamere primarna od 13 MP, sa autofokusom, LED blicem i HDR funkcijom, i prednja sa senzorom od 1.3 MP.

Dekodiranje Huawei Ascend P2

Ovaj telefon mogli ste uz gotovinsko plaćanje kupiti u specijalizovanim prodavnicama mobilnih telefona, a ako ste ga nabavili uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, uređaj je verovatno zaključan za korišćenje samo u mreži tog operatera.

Slično je i sa smartfonima koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i pre dekodiranja se ne mogu koristiti sa nekom drugom mobilnom karticom ili brojem.

Zbog toga u servisu Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo efikasnu i profesionalnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Operaciju otključavanja Huawei Ascend P2 smartfona vršimo pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam precizniju procenu možemo dati kada svoj telefon donesete u servis.

Cena dekodiranja Huawei Ascend P2

Cena dekodiranja Huawei Ascend P2 mobilnog telefona u našem servisu je pristupačna. Ako Vam trebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasnog i pouzdanog dekodiranja Huawei telefona, kvalitetno možete dobiti i usluge zamene baterije na mobilnim telefonima i servisa Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena