Dekodiranje Huawei Ascend P2

Da biste svoj pametni telefon mogli da koristite sa svakim mobilnim brojem na svetu, ako je zaključan na mrežu nekog operatera potrebno ga je prethodno dekodirati ili otključati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju dekodiranja Huawei Ascend P2 mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Dekodiranje Huawei Ascend P2Huawei Ascend P2 je prilično lagan (122 grama) i elegantno dizajniran pametni telefon sa IPS LCD ekranom osetljivim na dodir dijagonale 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) zaštićenim Gorilla Glass 2 zaštitnim staklom.

Instaliran mu je operativni sistem Android 4.1.2 (Jelly Bean) presvučen Emotion UI 1.6 korisničkim interfejsom za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor brzine 1.5 GHz, uz 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (nažalost bez slota za dodatnu microSD karticu).

Uklonjiva baterija mu je kapaciteta 2420 mAh, a kamere primarna od 13 MP, sa autofokusom, LED blicem i HDR funkcijom, i prednja sa senzorom od 1.3 MP.

Dekodiranje Huawei Ascend P2

Ovaj telefon mogli ste uz gotovinsko plaćanje kupiti u specijalizovanim prodavnicama mobilnih telefona, a ako ste ga nabavili uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, uređaj je verovatno zaključan za korišćenje samo u mreži tog operatera.

Slično je i sa smartfonima koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i pre dekodiranja se ne mogu koristiti sa nekom drugom mobilnom karticom ili brojem.

Zbog toga u servisu Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo efikasnu i profesionalnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Operaciju otključavanja Huawei Ascend P2 smartfona vršimo pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam precizniju procenu možemo dati kada svoj telefon donesete u servis.

Cena dekodiranja Huawei Ascend P2

Cena dekodiranja Huawei Ascend P2 mobilnog telefona u našem servisu je pristupačna. Ako Vam trebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasnog i pouzdanog dekodiranja Huawei telefona, kvalitetno možete dobiti i usluge zamene baterije na mobilnim telefonima i servisa Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button