Dekodiranje Huawei Ascend P6

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam dekodiranje Huawei Ascend P6 mobilnog telefona, kao i širok spektar usluga koje se tiču servisiranja telefona. Nalazimo se u Beogradu, gde vam možemo pomoći u vezi sa bilo kojim problemom koji imate sa svojim telefonom.

dekodiranje huawei ascend p6Iz kompanije Huawei navikli smo da dolaze pristupačni Android telefoni, prosečne izrade, i ne preterano impresivnih tehničkih karakteristika. Međutim, kada je u pitanju model Ascend P6, ovde su stvari mnogo drugačije. Ovaj telefon pokazuje koliko je kineska kompanija zaista napredovala na polju smart telefona; Ascend P6 nudi odlične performanse koju su u rangu mnogo skupljih telefona.

Za početak, tu je snažan četvorojezgarni procesor i 2 GB RAM memorije, koji omogućuju brz i udoban rad na ovom modelu. Telefon koristi jednu od najnovijih verzija Android operativnog sistema, 4.2.2 Jelly Bean.

Ali ono što je možda najupečatljivije kod ovog uređaja jeste njegov kvalitet izrade – kućište je napravljeno od metala, sa visokim kvalitetom završne obrade, koji se viđa kod mnogo skupljih modela. Ovo je ujedno i jedan od najtanjih telefona na svetu, i ostavlja utisak visokog kvaliteta.

Dekodiranje Huawei Ascend P6

Cena Huawei Ascend P6 u maloprodaji iznosi oko 350 evra, a takođe se može kupiti i preko odgovarajućeg tarifnog profila u Mts mreži već za 1 dinar. Doduše, takav uređaj je zaključan na samo tog operatera, i neće funkcionisati sa SIM karticama drugih mreža. Ako ste vaš telefon kupili na ovaj način, a želite da ga osposobite za rad sa SIM karticama svih mobilnih operatera, sve što vam je potrebno jeste dekodiranje telefona.

Kontaktirajte nas

Dekodiranje Huawei Ascend P6 nudi vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Osim dekodiranja, u prilici smo da vam ponudimo i kompletan servis hardvera i softvera telefona, instaliranje GPS navigacije, kao i ubacivanje srpskog menija. Pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu, i stojimo vam na raspolaganju za bilo kakve probleme na vašem uređaju.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Huawei Ascend P6 pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil