Zašto je korisno dekodirati mobilni telefon? Zato što Vam to omogućava da ga koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju dekodiranja ili otključavanja Huawei Ascend P7 mobilnog telefona obavljamo profesionalno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Huawei P7Huawei Ascend P7 je veoma tanak (6.5 mm) i elegantan pametni telefon dobrog kvaliteta izrade, sa vrlo dobrim 5.0-inčnim IPS LCD tačskrin ekranom FullHD rezolucije (1080 x 1920 piksela), zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom 3. generacije.

Ovaj kompaktan smartfon, vrlo zgodan za držanje u jednoj ruci, ima instaliran OS Android 4.4.2 (KitKat) obogaćen Emotion UI 2.3 korisničkim interfejsom za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor takta 1.8 GHz, u pratnji 2 GB RAM i 16 GB interne memorije.

P7 dolazi sa dve solidne kamere sa senzorima od 13 MP na primarnoj (autofokus, LED blic, panorama, HDR…) i 8 MP na prednjoj, selfi kameri, dok mu autonomiju u radu pruža integrisana baterija kapaciteta 2500 mAh.

Dekodiranje Huawei Ascend P7

Specijalistička operacija otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona vrši se u situacijama kada je uređaj zaključan za korišćenje samo u mreži jednog određenog operatera mobilne telefonije.

Takav slučaj je obično sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je on potpisan sa nekim od domaćih (MTS, Telenor, VIP) ili inostranih provajdera mobilnih usluga, jer su u oba ta slučaja telefoni najčešće zaključani i mogu se koristiti samo sa karticom/brojem matične mreže.

To, međutim, za Vas neće predstavljati nikakav problem, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil operaciju otključavanja Huawei Ascend P7 smartfona radimo vrlo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Uslugu dekodiranja pružićemo Vam u najkraćem roku koji realno bude moguć, a on će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu (tačniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena dekodiranja Huawei Ascend P7

Sama cena usluge dekodiranja Huawei Ascend P7 mobilnog telefona u našem servisu je pristupačna. Da biste dobili konkretnije podatke o ceni ili o roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete i da nam pišete preko forme koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš tim stručnih servisera je tu za Vas i ako Vam, osim dekodiranja Huawei telefona, budu potrebne usluge zamene baterije na mobilnim telefonima ili softverske i hardverske popravke u servisu Huawei mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena