Dekodiranje Huawei Ascend Y100 U8185

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam dekodiranje Huawei Ascend Y100. Ovaj model poznat je i pod oznakom U8185. Brzo i jednostavno, osposobićemo vaš uređaj za rad na svim mrežama. Pronađite nas u našem servisu u Beogradu, a takođe nam možete i poslati vaš telefon preko kurirskih službi, u slučaju da niste u prilici lično da svratite do nas.

huawei y100 dekodiranjZa početnike u svetu Androida, kao i za one koji traže jeftin smart telefon, Huawei je pripremio model Ascend Y100. Ovo je jedan izuzetno kompaktan telefon sa dijagonalom ekrana od 2,8 inča, što je jedan od najmanjih u klasi. Ipak, ovo je dovoljno za prikaz svega onog što jednom smart telefonu treba, i zadovoljiće potrebe manje zahtevnih korisnika.

Iako, sa tehničke strane gledano, nije preterano impresivan uređaj, Huawei Ascend Y100 nudi sasvim pristojne performanse za ovu klasu telefona. Povoljna cena je takođe jedna od pozitivnih strana ovog modela. S druge strane, telefon je dostupan i preko mobilne mreže Mts, gde u zavisnoti od izabranog tarifnog profila može biti vaš već od 1 dinar.

Dekodiranje Huawei Ascend Y100

Naravno, kao što to već biva, taakv telefon je zaključan, tj. on ne može da funkcioniše sa SIM  karticama drugih mobilnih operatera. Rešenje za ovaj problem je u dekodiranju telefona, tj. njegovom otključavanju. Radi se o proceduri koja otklanja blokadu postavljenu od strane mobilnog operatera, a koja limitira rad telefona na samo tu konkretnu mrežu.

Dekodiranje Huawei Ascend Y100 možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Osim dekodiranja, bavimo se i kompletnim servisom Huawei telefona, koji se tiče hardvera i softvera.

Takođe vam možemo instalirati dodatne aplikacije u vaš telefon, poput GPS navigacije, a ubacujemo i srpski meni. Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše probleme koje imate sa vašim telefonom.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Huawei Ascend Y100 pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil