Dekodiranje Huawei Ascend Y530

U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možemo Vam pružiti uslugu dekodiranje Huawei Ascend Y530 mobilnog telefona. Telefon se može kupiti kod Telenor mobilnog operatora za 1 dinar uz tarifni paket, pa je kao takav zaključan za ostale mreže. Za dvadesetak minuta možemo Vam osposobiti mobilni telefon tako da radi na svim mrežama. Možete doći u naš servis u Beogradu ili možete telefon poslati kurirskom službom.

huawei y530

 

Telefon se po zaista povoljnoj ceni može kupiti kod Telenor mobilnog operatora, a za uzvrat dobićete pouzdan i dobar mobilni telefon.  Uz pristupačnu cenu, dobićete telefon jednostavnog dizajna i kvalitetne obrade. Dimenzija je 132.5 x 67 x 9.3 mm, dok mu je težina 145 grama. Model je dizajniran klasično. Zbog zaobljenih rubova kućišta ugodan je za držanje i manipulaciju. Ono što treba napomenuti je da je plastika od koje je izrađen telefon kvalitetna, a sam telefon je prilično čvrst. Veličina samog ekrana je 480×854 piksela, tj. 4.5 inča. Kamera je dobra, čak 5 mega piksela. Što se tiče čitljivosti ona je zadovoljavajuća, čak je i bolja nego kod ranijih modela ovog proizvođača.

 

 

Dekodiranje Huawei Ascend Y530

Kao što smo napomenuli ranije, ukoliko kupite Huawei Ascend Y530 za 1 dinar kod Telenor operatora, on je zaključan i ne radi na mrežama drugih operatora. Potrebno je da izvršite dekodiranje telefona, tj. potrebno je da ga otključate. Prilikom otključavanja, skida se blokada postavljena od strane mobilnog operatora, pa tako sada Vaš telefon može raditi i na mrežama drugih operatora.

Huawei Ascend Y530 dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Osim dekodiranje, pružamo i ostale hardverske i softverske usluge Huawei mobilnih telefona.

Ukoliko želite, možemo Vam instalirati na telefon i GPS navigaciju, srpski meni ili neku drugu aplikaciju.

Za više informacija oko cene za dekodiranje Huawei Ascend Y530 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil