Kada se neki od modela mobilnog telefona uzme uz potpisivanje ugovora sa operaterom mobilne telefonije, uređaj obično bude zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera. Ovu blokadu jednostavno možete otkloniti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo Vam po povoljnoj ceni pružiti uslugu dekodiranja Huawei G8 smartfona.

Dekodiranje Huawei G8 u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei G8 je pametni telefon vrlo modernog dizajna, nalik na Apple-ov iPhone 6, u kombinaciji aluminijuma i 2.5D zakrivljenog stakla. Ima 5.5-ični IPS LCD ekran osetljiv na dodir (rezolucija mu je 1080 x 1920 piksela) i 64-bitni osmojezgarni procesor sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD slot).

Operativni sistem mu je Android 5.1 (Lollipop) presvučen Emotion 3.1 korisničkim interfejsom, a napaja ga integrisana baterija sa izdašnih 3000 mAh. Pored podrške za Dual SIM i 4G, tu su i kamere sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa autofokusom, dvotonskim LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i zaista bogatim dodatnim funkcijama).

Dekodiranje Huawei G8

Mobilni telefoni koji se ne kupe za keš u mobil šopu, nego se nabave uz potpisivanje korisničkog ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (bilo da su u pitanju domaći ili strani provajderi mobilnih usluga), često su zaključani i pre dekodiranja ne mogu da se koriste sa karticom neke druge mreže.

Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo profesionalnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, što će Vam omogućiti da ga koristite sa mobilnom karticom ili brojem bilo kog operatera na svetu.

Vrlo korisnu operaciju dekodiranja Huawei G8 pametnog telefona stručno obučeni serviseri zaposleni u našem servisu za Vas će obaviti pouzdano i sasvim bezbedno po uređaj, a da ne biste dugo čekali potrudiće se da taj postupak završe u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Huawei G8

Cena otključavanja Huawei G8 mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ukoliko su Vam neophodni konkretniji podaci o ceni ili roku za dekodiranje telefona, slobodno nam pišite putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta, a o svemu pomenutom možete se raspitati i pozivom na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uz navedenu uslugu dekodiranja Huawei telefona, uspešno i pouzdano radimo i servis Huawei mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke na Huawei smartfonima), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena