Bez obzira da li ste svoj pametni telefon nabavili u našoj zemlji ili iz inostranstva, ako je zaključan potrebno ga je dekodirati da bi mogao da se koristi sa brojevima ili karticama svakog operatera mobilne telefonije. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato pruža sigurnu i bezbednu profesionalnu uslugu otključavanja Huawei Honor 4X pametnog telefona.

Dekodiranje Huawei Honor 4X – servis Doktor Mobil u BeograduHuawei Honor 4X je cenovno pristupačan pametni telefon ne baš malih dimenzija, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM, LTE (4G brzine mreže), dobrim zvukom i velikim 5.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Pokreće ga 64-bitni osmojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, zajedno sa 2 GB RAM i 8 GB interne memorije (može se dodatnom microSD karticom povećati do 32 GB), instaliran mu je OS Android 4.4.2 (KitKat), selfije možete snimati prednjom kamerom od 5 MP, a tu je i odlična primarna 13 MP kamera sa autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama. Integrisana baterija ovog uređaja ima kapacitet od 3000 mAh.

Dekodiranje Huawei Honor 4X

Kao što smo napomenuli u uvodnom delu teksta, uređaje koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije (i domaće i inostrane telekomunikacione kompanije uglavnom zaključavaju telefone koji se preko njih uzmu uz ugovor), neophodno je dekodirati da bi se sa njih skinula pomenuta blokada.

Taj problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete rešiti veoma jednostavno i efikasno, jer pružamo specijalističku uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Vaše je samo da zaključani telefon donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo operaciju dekodiranja Huawei Honor 4X mobilnog telefona obaviti pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku, što će Vam omogućiti da na njemu možete da koristite SIM kartice bilo kog operatera mobilne telefonije na svetu.

Cena dekodiranja Huawei Honor 4X

Što se tiče cene otključavanja Huawei Honor 4X smartfona, ona je u servisu Doktor Mobil pristupačna. Ukoliko Vam je potrebno da unapred dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, slobodno nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Vaš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek Vam stoji na raspolaganju i svakako nam se javite kad god imate neki problem na pametnom telefonu, a osim opisanog dekodiranja Huawei telefona, uspešno i kvalitetno radimo i kompletan servis Huawei mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena