Dekodiranjem ili otključavanjem mobilnog telefona dobijate mogućnost da na uređaju koristite broj, odnosno SIM karticu svakog operatera na svetu. Operaciju otključavanja Huawei Honor 5X pametnog telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo pouzdano, bezbedno (bez rizika po smartfon) i naravno u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Huawei Honor 5X u servisu mobilnih telefona Doktor MobilHuawei Honor 5X je kvalitetno izrađen i elegantno dizajniran mobilni telefon u „metalnom ruhu“, koji poseduje podršku za Dual SIM, LTE (4G brzine mreže) i prostran 5.5-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir Full HD rezolucije.

Ovaj smartfon odličnog odnosa cena-kvalitet radi na operativnom sistemu Android 5.1.1 (Lollipop), a pokreće ga osmojezgarni procesor (4×1.2 GHz & 4×1.5 GHz), sa 2 ili 3 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za njegovo proširenje do najviše 256 GB). Ima i kamere od 13 MP (glavna, sa LED blicem, autofokusom, kao i panorama i HDR funkcionalnostima) i 5 MP (prednja), a napaja se preko integrisane baterije vrlo solidnog kapaciteta od 3000 mAh.

Otključavanje Huawei Honor 5X

Kada se mobilni uređaj nabavi putem potpisivanja ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije (domaćim ili stranim, svejedno), telefon je najčešće zaključan na „matičnu“ mrežu i mora se dekodirati da bi na njemu mogle da rade kartice drugih operatera.

Zato je otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona veoma korisna intervencija (naročito za modele sa Dual SIM opcijom, kao što je slučaj i sa Honor 5X smartfonom), pošto se njome pomenuta blokada uklanja pouzdano i trajno.

Za ovaj postupak možete se obratiti specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem na takvim operacijama radi veoma iskusan i dobro obučen serviserski tim.

Uslugu dekodiranja Huawei Honor 5X mobilnog telefona pružićemo Vam garantovano sigurno i bezbedno, a kako ne biste dugo čekali, posebno ćemo se potruditi da sve bude završeno u što je moguće kraćem roku.

Cena dekodiranja Huawei Honor 5X

Cena otključavanja Huawei Honor 5X smartfona u našem servisu mobilnih telefona je pristupačna. Vi nam svakako možete pisati putem formulara koji ćete videti u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju precizniji podaci o ceni ili roku za dekodiranje uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da ćete u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek dobiti pouzdanu profesionalnu uslugu i slobodno nam se javite i ukoliko Vam, pored uspešnog dekodiranja Huawei telefona, bude trebala i neka druga stručna intervencija, kao što su servis Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena