Dekodiranje Huawei Honor Play mobilnog telefona spretno i pouzdano obavljaju vešte ruke stručnjaka servisa mobilnih telefona Doktor Mobil, pa ukoliko i vama zatreba otključavanje ovog mobilnog uređaja, bez oklevanja nam se obratite.

Nakon deblokade, Honor Play ćete nesmetano moći da koristite kako u zemlji, tako i u inostranstvu sa željenom  karticom, bez obzira kojoj mreži pripada. Dekodiranje koje izvrši Doktor Mobil trajno rešava pitanje blokade i “oslobađa” vaš mobilni telefon ograničenja koja su inicijano ometala njegov rad kod drugih operatera.

dekodiranje - Huawei Honor PlayHuawei Honor Play – Mnoge kompanije su pokušavale da naprave savršen gejmerski mobilni telefon, ali se sve uglavnom završavalo samo na pokušajima. U tom poduhvatu sada se oprobao i Huawei, ali je umesto idealnog kreirao pristojan mobilni uređaj kome je prvobitna namena s kojom je plasiran – igranje igrica.

Radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo). Dolazi sa 4/6 GB RAM i 64 GB interne memorije. Kada su u pitanju kamere, ovaj uređaj poseduje glavnu kameru od 16 MP + 12 MP i prednju – “selfi” kameru koja dolazi sa 16 MP.

Ako se uz sve navedeno, uzme u obzir i moderan dizaj ovog mobilnog telefona, slobodno možemo reći da je njegova “ciljna grupa” mnogo šira od gejmera, jer je Huawei i ovog puta ponudio kvalitetan i pouzdan uređaj atraktivnog izgleda.

Huawei Honor Play – dekodiranje

Već je ustaljena praksa da do mobilnih telefona često dolazimo u okviru različitih tarifnih paketa koji nam nude otključavanje Huawei Honor Playoperateri. Međutim, u sklopu te ponude obično dolazi zaključan uređaj koji je nemoguće koristiti u drugim mrežama. Ali to više nije nikakva prepreka, Doktor Mobil će bez poteškoća, vešto i sigurno dekodirati vaš Huawei Honor Play.

Serviseri našeg iskusnog tima susreću se sa velikim brojem različitih uređaja koje uspešno otključavaju i to u većini slučajeva u jako kratkom vremenskom periodu, a  na osnovu iskustva, možemo vam garantovati i da je vaš mobilni telefon sa nama bezbedan.

Ova intervencija ni na koji način neće remetiti njegovo dalje funkcionisanje jer je dekodiranje Huawei Honor Play za nas samo rutinski zahvat kojim prevazilazimo uspostavljenu barijeru i „oslobađamo“ vaš telefon za buduću upotrebu.

Cena dekodiranja Huawei Honor Play

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kada u svom timu imate profesionalce, a pored toga posedujete adekvatnu opremu, znanje i iskustvo, uspeh u dekodiranju Huawei mobilnih telefona je neminovan. Uz Doktor Mobil Huawei Honor Play će za tili čas biti dekodiran i „slobodan kao ptica na grani“.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena