Kada imate pametni telefon na kojem ne možete da koristite mobilnu karticu ili broj po slobodnom izboru, to znači da je zaključan na mrežu jednog mobilnog operatera. Ovu blokadu bez problema i efikasno možete otkloniti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde vršimo pouzdano dekodiranje Huawei Nova i Huawei Nova plus mobilnih telefona.

Dekodiranje Huawei Nova i Nova plus u servisu Doktor MobilHuawei Nova i Huawei Nova plus su tanki i lagani pametni telefoni jednostavnog minimalističkog dizajna koji dolaze sa IPS LCD ekranima osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, pri čemu na modelu Nova displej ima dijagonalu 5.0 inči, a verzija Nova plus donosi nešto veći, 5.5-inčni displej.

Za brz rad ovih Android telefona (instalirana im je 6.0.1 Marshmallow verzija operativnog sistema) zaslužan je osmojezgarni procesor na 2.0 GHz uparen sa 3 GB RAM memorije, dok se 32 GB interne memorije može povećati microSD karticom. Dosta pristojne primarne kamere na ovim smartfonima imaju senzore od 12 MP (Nova) i 16 MP (Nova plus), a za selfije je predviđena 8 MP kamera. Autonomiju u radu pruža im integrisana baterija kapaciteta 3020 mAh, odnosno 3340 mAh.

Dekodiranje Huawei Nova, Huawei Nova plus

Kao što smo u uvodu ovog teksta napomenuli, operateri mobilne telefonije uređaje koji se uzmu preko njih (obično uz potpisivanje ugovora na 12 ili 24 meseca) zaključavaju tako da se oni mogu koristiti samo u toj mobilnoj mreži.

Tako je i sa mobilnim telefonima koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, pošto su i oni najčešće zaključani na „matičnu“ mrežu i dok se ne dekodiraju na njima ne može raditi kartica nekog našeg operatera.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona ovaj problem rešavamo jednostavno i bezbedno (bez rizika po telefon), nakog čega ćete moći da ga koristite sa bilo kojim brojem/karticom na svetu.

Uslugu otključavanja Huawei Nova i Huawei Nova plus smartfona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji zavisi samo od trenutne gužve u servisu.

Cena dekodiranja Huawei Nova, Huawei Nova plus

Operaciju dekodiranja Huawei Nova ili Huawei Nova plus pametnog telefona u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. U slučaju da Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za otključavanje telefona, samo nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Dobro obučeni i veoma iskusni serviseri koji kod nas rade stoje Vam na raspolaganju da uspešno i kvalitetno reše svaki Vaš problem sa mobilnim telefonom, a samo neke od naših standardnih usluga su dekodiranje Huawei telefona, kompletan servis Huawei mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena