Nijedan vlasnik mobilnog telefona koji ga je nabavio uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije ne bi trebalo da bude iznenađen kada ustanovi da je njegov mobilni uređaj zaključan na mrežu dotičnog operatera. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo efikasno i bezbedno dekodiranje Huawei P8 Lite pametnog telefona.

Dekodiranje Huawei P8 Lite u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei P8 Lite je elegantan pametni telefon, ravnih linija u pogledu dizajna, koji predstavlja hardverski „olakšanu“ verziju top modela P8 i dolazi sa 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Instaliran mu je OS Android 5.0.2 (Lollipop) za čiji rad je odgovoran osmojezgarni procesor na 1.2 GHz ukombinovan sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za dodatnu memorijsku karticu), a tu su i kamere od 13 MP (glavna, sa autofokusom i dvostrukim LED blicem) i 5 MP (selfi), kao i integrisana baterija kapaciteta 2200 mAh.

Dekodiranje Huawei P8 Lite

Pošto se mobilni telefoni, osim kupovine za keš u specijalizovanim prodavnicama, često nabavljaju i putem ugovora na 12 ili 24 meseca sa nekim operaterom mobilne telefonije, njihovi vlasnici često nam dolaze sa problemom zaključanog telefona (može da se koristi samo sa brojem dotičnog operatera).

Tako je i sa uređajima koji se nabave kod naših (P8 Lite uz ugovor trenutno nude MTS i Telenor), ali i kod stranih operatera (kada Vam smartfon neko donese iz inostranstva), koji telefone, po svoj prilici, zaključavaju da bi korisnike što duže zadržali uz svojoj mreži.

Pomenuto ograničenje za Vas ne mora da predstavlja nikakav problem, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo profesionalno otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona, posle čega se uređaj može koristiti sa svakom mobilnom karticom na svetu.

Uslugu dekodiranja Huawei P8 Lite mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a posebno ćemo se potruditi da ceo postupak završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Huawei P8 Lite

Otključavanje Huawei P8 Lite smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako su Vam potrebni konkretniji podaci o ceni ili roku za dekodiranje telefona, najbolje je da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane operacije dekodiranja Huawei telefona, stručni serviseri Doktor Mobil servisa efikasno i uspešno obavljaju i druge specijalističke intervencije na smartfonima, kao što su servis Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena