Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je veoma korisna intervencija pošto Vam se njome omogućava da svoj smartfon koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem u svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu operaciju vršimo vrlo pouzdano i profesionalno, pa će tako biti i u slučaju da Vam je potrebno dekodiranje Huawei P8 mobilnog telefona.

Dekodiranje Huawei P8Huawei P8 je vrlo tanak (6,4 mm) pametni telefon iz premijum segmenta, vrhunskog kvaliteta izrade. Dolazi u jednodelnom metalnom kućištu sa izvrsnim kapacitivnim IPS NEO LCD tačskrin ekranom od 5.2 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Njegov OS Android 4.4.2 (KitKat) ili 5.0.2 (Lollipop), zavisno od verzije, obogaćen Huawei Emotion 3.1 UI korisničkim interfejsom, skladno pokreće osmojezgarni 64-bitni čip (4×2.0 GHz & 4×1.5 GHz) u kombinaciji sa 3 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka i aplikacije opredeljeno 16/64 GB interne memorije (može se povećati microSD karticom).

Kamere su mu primarna od 13 MP sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i dvotonskim LED blicem i sekundarna, selfi 8-megapikselna kamera (i jedna i druga snimaju video u 1080p kvalitetu), a autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 2680 mAh.

Dekodiranje Huawei P8

Proceduru dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona potrebno je sprovesti na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog određenog operatera, nakon čega će telefon moći da se koristi sa karticom/brojem bilo kog provajdera mobilnih usluga.

Takav slučaj je najčešće sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od naših operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), a slično je i sa aparatima koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni uglavnom zaključani na mrežu matičnog operatera.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil imamo veliko iskustvo u rešavanju ovog problema i svojim klijentima pružamo efikasnu i stručnu uslugu otključavanja pametnih telefona.

Tako ćemo i operaciju dekodiranja Huawei P8 smartfona obaviti sigurno, pouzdano i bezbedno, a to je usluga koju ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem roku (zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Huawei P8

Cena otključavanja mobilnog telefona Huawei P8 u servisu Doktor Mobil je sasvim pristupačna. Da biste dobili više detalja o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najsigurnije je da nas pozovete na telefone našeg servisa, a takođe nam možete i pisati putem forme koju ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored dekodiranja Huawei telefona, bude potrebno i pouzdano otklanjanje bilo kojih hardverskih ili softverskih problema u servisu Huawei mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena