Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pruži svaku profesionalnu pomoć koja Vam može zatrebati za lagodnije korišćenje pametnog telefona. Jedna od naših standardnih usluga je i dekodiranje Huawei Y5 II mobilnog telefona, koje naši stručni serviseri obavljaju pouzdano, bezbedno i svakako u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Huawei Y5 II u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei Y5 II (Honor 5) je solidan i cenovno dosta povoljan model mobilnog telefona koji se odlikuje vrlo korisnom podrškom za Dual SIM i 5.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Radi na OS Android 5.1 (Lollipop), a proizvodi se u 3G i LTE (4G) verzijama, koje pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (ona se microSD karticom može proširiti do 32 GB). Tu su i kamere sa senzorima od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (sekundarna, takođe ima LED blic), dok je za napajanje zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 2200 mAh.

Otključavanje Huawei Y5 II

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju je potrebno sprovesti na uređajima zaključanim za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije (obično su to smartfoni uzeti preko ugovora sa izabranim pružaocem mobilnih usluga, domaćim ili stranim, svejedno).

Nakon uspešnog postupka dekodiranja Huawei Y5 II mobilnog telefona, koji ćemo za Vas vrlo rado obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uređaj se može upotrebljavati sa brojevima/karticama svih mobilnih operatera (to je posebno pogodno na smartfonima sa Dual SIM opcijom, koju poseduje i pomenuti Y5 II model).

Uslugu otključavanja pametnog telefona u našem servisu pružamo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a što je takođe važno, ovu intervenciju vršimo u najkraćem mogućem roku (on zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu, a precizniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Cena dekodiranja Huawei Y5 II

Otključavanje Huawei Y5 II smartfona u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. Svi vlasnici ovog modela mobilnog telefona koji žele da dobiju konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, mogu nas pozvati na telefone našeg servisa ili nam pisati popunjavanjem podataka u formularu koji će pronaći u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored upravo opisane usluge dekodiranja Huawei telefona, pouzdano i efikasno vrši i brojne druge profesionalne intervencije na pametnim telefonima, kao što su servis Huawei mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog poznatog proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena