Dekodiranje Lenovo A1000

Za stručno i kvalitetno dekodiranje mobilnog telefona Lenovo A1000 najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Profesionalno obučeni serviseri koji rade u našem servisu će Vaš Lenovo A1000 otključati pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu, a tačnu procenu Vam možemo dati kada svoj smartfon donesete na dekodiranje.

Dekodiranje Lenovo A1000Lenovo A1000 je pristupačan pametni telefon sa TFT touchscreen ekranom veličine 4.0 inči i rezolucije 480 x 800 piksela. Radi na operativnom sistemu Android 5.0 (Lollipop) koji pokreće četvorojezgarni procesor takta 1.3 GHz, sa 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka, uz microSD slot za kartice do 32 GB.

Ovaj dobar i funkcionalan smartfon ima zadnju primarnu kameru od 5 MP sa LED blicem, dok je prednja kamera VGA. Autonomiju u radu telefona obezbeđuje uklonjiva Li-Po baterija kapaciteta 2000 mAh. Jedna od prednosti mu je podrška za Dual SIM (dve mobilne kartice).

Dekodiranje Lenovo A1000

Smartfon Lenovo A1000 može se kupiti u prodavnicama mobilnih telefona za keš, a u slučaju da je uzet kod operatera mobilne telefonije, telefon je najverovatnije zaključan za korišćenje samo u mreži tog operatera.

Upravo takav slučaj će vrlo često biti i ako je telefon nabavljen iz inostranstva jer će i tada po svoj prilici biti zaključan na mrežu matičnog operatera, pa će mu za korišćenje sa našim karticama biti potrebno dekodiranje.

Koja god od navedenih situacija da je u pitanju sa Vašim telefonom, u servisu Doktor Mobil ćemo taj problem rešiti pouzdano i kvalitetno. Vi samo donesite svoj telefon i prepustite posao profesionalcima.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je usluga koju pružamo sigurno, efikasno i bezbedno (tako da otključavanje ne ostavlja nikakve posledice po telefon). To ćemo učiniti i u najkraćem mogućem roku, pa ćete svoj smartfon brzo moći da koristite bez problema i sa svakom mobilnom karticom.

Cena dekodiranja Lenovo A1000

Cena dekodiranja mobilnog telefona Lenovo A1000 u našem servisu je vrlo pristupačna. Ako su Vam potrebne detaljne informacije o ceni, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljite upit preko sledeće forme:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Doktor Mobil Vam stoji na usluzi i ako je, pored dekodiranja Lenovo mobilnih telefona, potrebno rešiti bilo kakav softverski ili hardverski problem jer uspešno i kvalitetno radimo i servis Lenovo mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button