Ako Vam je potrebno dekodiranje mobilnog telefona Lenovo A536 – možete ga brzo i povoljno obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Naš servis mobilnih telefona će Lenovo A536 otključati istog dana u vrlo kratkom roku (u zavisnosti od broja zahteva u servisu), a konkretnu informaciju ćemo Vam dati kada donesete svoj telefon na otključavanje.

Dekodiranje Lenovo A536

Lenovo A536 je fino stilizovan i veoma pristupačan smartfon sa velikim ekranom od 5″ i operativnim sistemom Android™ 4.4 (KitKat) atraktivnog dizajna.

Velika prednost ovog mobilnog telefona je što u njemu istovremeno možete koristiti dva broja, dve SIM kartice, što je pogodnost koju pruža mali broj modela.

Četvorojezgarni procesor od 1,3 GHz garantuje besprekoran i brz rad operativnog sistema i simultano izvršavanje više zadataka, kao što su gledanje video klipova, igranje igrica, surfovanje po internetu…

Video četovanje i snimanje kvalitetnih fotografija i video zapisa omogućava integrisana kamera pametnog telefona Lenovo A536 od 5 MP sa auto-fokusom.

GPS koji je satelitski kontrolisan pruža veliku pomoć u snalaženju po gradu, čak i kada mobilni telefon nije povezan na internet.

Dekodiranje Lenovo A536

Mobilni telefon Lenovo A536 moguće je kupiti u specijalizovanim šopovima mobilnih telefona, a ako ste ga nabavili putem ugovora kod nekog od operatera mobilne telefonije, telefon je najverovatnije zaključan na mrežu tog operatera.

Takav slučaj će biti i ako ste telefon nabavili iz inostranstva, jer je verovatno zaključan i pre otključavanja se može koristiti samo sa karticom operatera kod koga je uzet.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti u našem servisu, nakon čega ćete svoj Lenovo A536 moći da koristite u svakoj državi i sa svakom mobilnom karticom.

Doktor Mobil Vam stoji na usluzi i Vaš mobilni telefon Lenovo A536 može dekodirati brzo, efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno (otključavanje nema nikakvih posledica po telefon).

Cena dekodiranja Lenovo A536

Cena dekodiranja mobilnog telefona Lenovo A536 u servisu Doktor Mobil je vrlo pristupačna. Ukoliko želite detaljne informacije o ceni, molimo Vas da nas pozovete telefonom ili nam pošaljete upit putem formulara u nastavku ovog teksta.

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


Pored dekodiranja Lenovo mobilnih telefona, u slučaju da imate neki hardverski ili softverski problem sa Vašim telefonom, Doktor Mobil radi i servis Lenovo mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena