Dekodiranje mobilnog telefona Lenovo A6000 je moguće u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.  Ova usluga će biti gotova u toku dana, a u zavisnosti od količine posla u tom momentu, može biti gotova i za sat vremena. Preciznu informaciju dobićete prilikom dolaska u servis i ostavljanja telefona.

a6000 dekodiranjeLenovo A6000 je odličan telefon, obzirom na odnos performansi i cene. Za početak, tu je 64-bitni četvorojezgarni processor Qualcomm Snapdragon od 1,2 Ghz, sa integrisanim Adreno 306 GPU, što mu omogućava nesmetan i brz rad, tako da bez problema možete slušati muziku, gledati video zapise ili igrati igrice.

Telefon ima memoriju od 1GB rama i 8GB prostora, uz 32GB na SD kartici. Ekran je veličine 5 inča, u HD formatu i omogućava ugao gledanja od skoro 180%, a telefon sadrži i satelitski GPS, pa se možete bez problema kretati i kad vam internet nije dostupan.

Telefon podržava najbržu LTE (4G) mrežu, kao i android verziju Kitkat 4.4, s tim što je možete unaprediti na Lolipop 5.1. Baterija je više nego zadovoljavajuća i traje oko 10 sati i 12 minuta. Fotografije možete praviti zadnjom kamerom od 8 ili prednjom od 2 megapiksela.

Dekodiranje Lenovo A6000

Kao i velika većina telefona i Lenovo A6000 je moguće kupiti u svim većim prodavnicama mobilnih telefona, a kod domaćih operatera, trenutno je u ponudi u Telenoru, što znači da će, ukoliko ga kupite kod njih, biti zaključan na tu mrežu.

Ista situacija će biti i ukoliko telefon kupite u inostranstvu, jer će verovatno biti zaključan u matičnoj mreži. U oba slučaja, biće vam potrebno otključavanje (dekodiranje) telefona, nakon čega ćete moći da ga koristite bilo gde u svetu, sa bilo kojom karticom i u bilo kojoj mreži.

Doktor Mobil vam obezbeđuje uslugu dekodiranja Lenova A6000 bezbedno i brzo, bez ikakvih posledica po vaš telefon.

Cena dekodiranja Lenovo A6000

Cena za dekodiranje ovog telefona  je pristupačna. Za tačnu informaciju, možete nas kontaktirati telefonom ili poslati upit preko sledeće kontakt forme:

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Osim Lenovo A6000 vršimo i dekodiranje ostalih Lenovo telefona, više o svemu na stranici dekodiranje Lenovo telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena