Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona Lenovo A6010 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete obaviti sigurno i bezbedno. Ovu uslugu ćemo Vam pružiti u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete svoj smartfon moći da koristite sa svakim brojem ili mobilnom karticom, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Dekodiranje Lenovo A6010Lenovo A6010 je pametni telefon namenjen ljubiteljima multimedije. Ima podršku za LTE (4G) brzine mreže i veliki IPS tačskrin ekran dijagonale 5.0 inči, sa rezolucijom 720 x 1280 piksela.

Ovaj Lenovo model vrti OS Android 5.0 (Lollipop) za čiji brz rad je zaslužan četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz sa 1 GB RAM memorije, a za skladištenje podataka obezbeđeno je 8 GB interne memorije koja se microSD karticom može proširiti do 32 GB.

Za selfije i video ćaskanje ovaj telefon nudi prednju kameru od 2 MP, a fotografije i video u 720p kvalitetu možete snimiti primarnom kamerom od 8 MP sa autofokusom i LED blicem. Baterija ovog smartfona je kapaciteta 2300 mAh.

Dekodiranje Lenovo A6010

Mobilni telefon Lenovo A6010 je potrebno dekodirati (da bi mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom) ako je zaključan na mrežu određenog operatera, što je uglavnom slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od domaćih mobilnih operatera, a tako je najčešće i sa mobilnim telefonima koji su nabavljeni iz inostranstva.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je usluga koju efikasno i stručno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Donesite svoj Lenovo A6010 u naš servis i prepustite posao pravim profesionalcima koji će Vaš smartfon otključati sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon).

Uslugu dekodiranja mobilnog telefona pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku (zavisi jedino od trenutne gužve u servisu), a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta.

Cena dekodiranja Lenovo A6010

Pametni telefon Lenovo A6010 u servisu Doktor Mobil možete dekodirati po pristupačnoj ceni. Da biste dobili detaljne informacije o ceni ili roku za otključavanje telefona, molimo Vas da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim uspešnog dekodiranja Lenovo mobilnih telefona, u servisu Doktor Mobil kvalitetno radimo i kompletan servis Lenovo mobilnih telefona (rešavanje hardverskih i softverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena