Mobilni uređaj koji je zaključan na mrežu jednog operatera mobilne telefonije uspešno i efikasno možemo „osloboditi“ te blokade pouzdanom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona. U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dekodiranje Lenovo A7000 pametnog telefona obavljamo veoma sigurno i potpuno bezbedno.

Dekodiranje Lenovo A7000 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilLenovo A7000 je mobilni telefon (fablet) solidnih karakteristika i prilično povoljne cene, koji se može pohvaliti podrškom za Dual SIM, kvalitetnim zvukom i velikim ekranom HD rezolucije osetljivim na dodir sa dijagonalom od 5.5 inči.

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.0.2 (Lollipop), a pokreće ga osmojezgarni procesor brzine 1.5 GHz, ukombinovan sa 2 GB RAM i 8 GB interne memorije (poseduje i microSD slot za kartice do najviše 32 GB). Fotografije i video zapise možete snimati kamerama od 8 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi), a za napajanje je zadužena uklonjiva litijum-polimerska baterija kapaciteta 2900 mAh.

Otključavanje Lenovo A7000

Postupak dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona potrebno je izvršiti na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži „matičnog“ operatera mobilne telefonije, a radi se uglavnom o smartfonima koji se uzmu preko ugovora sa nekom od mobilnih kompanija (to važi i za naše i za inostrane operatere).

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu uslugu pružićemo Vam veoma pouzdano i efikasno, pa ćete nakon toga na svom pametnom telefonu moći da koristite broj, odnosno SIM karticu kojeg god želite mobilnog operatera.

Uklanjanje ovog ograničenja posebno će biti značajno za vlasnike modela telefona koji imaju podršku za Dual SIM (korišćenje dve mobilne kartice), kakav je upravo i Lenovo A7000 smartfon.

Dekodiranje Lenovo A7000 mobilnog telefona naši dobro obučeni i iskusni serviseri obavljaju garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Lenovo A7000

U našem servisu mobilnih telefona Lenovo A7000 smartfon možete otključati po pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spreman je da Vam efikasno pruži svaku vrstu profesionalne pomoći kod kvara na mobilnom uređaju, a pored opisanog dekodiranja Lenovo mobilnih telefona, kvalitetno i pouzdano pružamo i usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog proizvođača) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena