Dekodiranje Lenovo K6 Note samo je jedna od mnogobrojnih servisnih intervencija koje uspešno vrši tim servisera servisa mobilnih telefona Doktor Mobil, u Beogradu.

dekodirati lenovo k6 note

Lenovo K6 Note – Ovaj mobilni telefon radi na operativnom sistemu Android 6.0 (Marshmallow). Raspolaže memorijom od 3/4 GB RAM i 32 GB interne memorije. Uz microSD karticu unutrašnju memoriju je moguće proširiti i do 256 GB kako biste imali dovoljno prostora za skladištenje svih svojih privatnih sadržaja u vidu slika, snimaka, dokumentacije i slično.

Glavna kamera mobilnog telefona Lenovo K6 Note ima 16 MP, a prednja “selfi” kamera dolazi sa rezolucijom od 8 MP. Baterija ovog uređaja raspolaže značajnim kapacitetom od 4000 mAh što je dovoljno za i do 46 h (2G) / 31 h (3G) provedenih u razgovoru.

Kako dekodirati Lenovo K6 Note?

Naša praksa iz dana u dan svedoči da sve veći broj ljudi pokušava samostalno da se nosi sa poteškoćama i preprekama koje im priredi mobilni telefon koji koriste. Pa, tako je i sve veći broj vas koji posežete za uputstvima na internetu  nebili ste se samostalno izborili sa dekodiranjem Lenovo K6 Note.

Pre nego što se upustite u avanturu dekodiranja Lenovo K6 Note, neophodno je da znate da svako neprofesionalno i laičko postupanje u vezi sa servisiranjem ove vrste može rezultirati oštećenjem vašeg mobilnog telefona koje se u “najboljem” slučaju završava sa gubitkom svih podataka koje imate na uređaju.

Ko dekodira Lenovo K6 Note?

Ako se ipak odlučite za sigurniju varijantu i dekodiranje Lenovo K6 Note prepustite profesionalcima, predlažemo vam da se opredelite za naš servis – Doktor Mobil koji već godinama uspešnim poslovanjem garantuje kvalitet i trajanje.

Naši vredni i pouzdani serviseri uvek pružaju svoj maksimum i znanjem, veštinom i iskustvom doprinose besprekornom dekodiranju Lenovo K6 Note, a sve s ciljem da vi budete zadovoljni i poklonite nam svoje poverenje svaki put kada je vašem mobilnom telefonu potrebna bilo kakva serisna intervencija.

dekodiranje lenovo k6 note

Lenovo K6 Note – cena dekodiranja

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil uspešno dekodira mobilne telefone marke Lenovo, a K6 Note je samo jedan od mnogih. Osim dekodiranja, Lenovo servis “pokriva” i druge softverske i hardverske popravke.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena