Telefon koji je zaključan na mrežu određenog mobilnog operatera ne može se koristiti sa mobilnim brojem ili karticom neke druge mreže, zbog čega u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu profesionalnu uslugu otključavanja ili dekodiranja telefona, a tako će biti i u slučaju da Vam treba otključavanje Lenovo K6 pametnog telefona.

Dekodiranje Lenovo K6 u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo K6 je odličan i prilično lagan (140 g) pametni telefon vrlo kvalitetne izrade koji dolazi u metalnom kućištu, sa solidnim 5.0-ičnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji.

Ovaj smartfon koji deluje kao uređaj premijum klase ima instaliran OS Android 6.0 (Marshmallow) kojeg pokreće osmojezgarni procesor radnog takta 1.4 GHz, ukombinovan sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot). Za fotografije i video snimke na raspolaganju su Vam kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 8 MP (selfi), dok mu autonomiju u radu pruža integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Dekodiranje Lenovo K6

Ovaj mobilni telefon mogli ste kupiti za keš u nekoj od specijalizovanih prodavnica ili uzeti uz ugovor kod mobilnog operatera (trenutno je u ponudi u VIP-u), ali će u ovom drugom slučaju uređaj najverovatnije biti zaključan na njihovu mrežu.

Tako nešto treba očekivati i sa telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, pošto i strani operateri obično zaključavaju uređaje, pa ih treba dekodirati da bi mogli da se koriste sa našim brojevima.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti vrlo jednostavno i efikasno, jer se u standardnoj ponudi naših usluga nalazi i dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona.

Stručnu operaciju dekodiranja Lenovo K6 mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a da ne biste dugo čekali nastojaćemo da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Lenovo K6

Cena dekodiranja Lenovo K6 smartfona u našem servisu je pristupačna. U slučaju da su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za otključavanje telefona, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasnog dekodiranja Lenovo telefona, kvalitetno pruža i usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena